MINI CONNECTED BASE

VAŠ MINI JE OPREMLJEN S PAMETNIMI INOVACIJAMI.

Vaš MINI že vključuje veliko pametnih funkcij, kot je na primer navigacija MINI, ki vam vedno zagotavlja najnovejše kartografske in prometne podatke, ali Remote Services, da ohranite nadzor nad svojim MINI z aplikacijo MINI. Doživite brezhibno povezljivost in na novo opredelite svojo vožnjo z MINI – kjer se inovacije srečajo s cesto.

MINI Connected Base – uvod

KAKŠNE KORISTI PRINAŠA?

MINI Connected je nabor inteligentnih funkcij, aplikacij in storitev, ki vas in vaše potnike povezujejo z MINI, hkrati pa zagotavlja, da ste varno in brezhibno povezani s svetom okoli sebe. Pomaga vam olajšati vsakdanje življenje. Vožnjo pa naredi varnejšo in bolj zabavno.

Intelligent Personal Assistant.

MINI Intelligent Personal Assistant upravlja ključne funkcije vašega MINI, kot je navigacija, telefonija, radio ali nadzor temperature. Morda imate kakšno vprašanje o svoji poti. Vremenu. Ali pa imate posebno željo. Četudi gre le za kratek klepet ali želite slišati šalo.
MINI Connected Base – Personal Assistant
MINI Connected Base – navigacija

NAVIGACIJA MINI.

Nova navigacija MINI v oblaku omogoča izjemno hitro in natančno izračunavanje poti. Najnovejši kartografski in prometni podatki se ves čas pretakajo v živo v vozilo, da boste varno in pravočasno pripeli na cilj. Načrtovanje poti z optimiziranim polnjenjem pa pomeni, da se lahko vozniki popolnoma električnih MINI brezskrbno odpravijo na daljša potovanja, saj sistem samodejno doda optimalne postanke za polnjenje na dolgih potovanjih, ki bodo med vožnjo pogosto posodobljeni.

Remote Software Upgrades.

Vozila MINI zdaj prejemajo tudi redne brezplačne izboljšave kakovosti prek brezžičnih nadgradenj programske opreme. Odvisno od države ter modela, opreme in stanja vozila pa boste morda celo prejeli brezplačne nove funkcije ali izboljšave delovanja.

MINI Connected Base – Remote Software Upgrades
MINI Connected Base – integracija pametnega telefona

INTEGRACIJA PAMETNEGA TELEFONA.

Z integracijo pametnega telefona lahko brezžično dostopate do svojih priljubljenih aplikacij v MINI prek Android Auto ali Apple CarPlay. Napotki za navigacijo iz podprtih navigacijskih aplikacij se prikažejo na MINI Interaction Unit in projicirajo prek projektorja Head-Up vašega MINI, tako da lahko varno dostopate do vseh aplikacij na pametnem telefonu tudi med vožnjo.

MINI CONNECTED UPGRADES.

Odkrijte nove razsežnosti vožnje z izboljšano izkušnjo MINI Connected. In brezhibno vključite svoje digitalno življenje v vsako potovanje.