Izgleda, da MINI, ki ste ga oblikovali, ni bil shranjen. Če se želite vrniti in ga še malo popraviti, ga shranite in mu dodelite ljubkovalno ime, tako da boste lahko nadaljevali tam, kjer ste končali

 

Vaš edinstven MINI Pripravljen za igro.

Vaš MINI – zunanjost Vaš MINI – notranjost

Zahtevajte ponudbo

Rezervirajte testno vožnjo

RAZIŠČITE MINI

ŽELEN PRODAJALEC

MINI S 3 VRATI IN MINI CABRIO.
PRIPRAVLJENI NA MESTNO TURNEJO.

PRIHAJA KMALU!

author.product-selector.pdhNotAvailable.disclaimerInfo.text Ta komponenta trenutno ni na voljo. Vendar vas prosimo, da se razgledate naokoli. In kmalu se vrnite, če ne boste našli tistega, kar trenutno iščete.

Spoznajte enkratno serijo vozil MINI s 3 in 5 vrati ter model MINI Cabrio. Prišli so enkratni in še nikoli bolj pripravljeni na raziskovanje neznanih kotičkov mesta.
MINI HATCH

ELEGANTNA VOŽNJA PO MESTU

Predstavljamo vam tri najboljše vrste mestnega prevoza: klasični MINI s 3 vrati in vznemirljivim občutkom gokart vožnje, MINI s 5 vrati z več prostora za ... zabavo in MINI Cabrio – idealen za vožnjo po mestu z vetrom v laseh. Oglejte si, kaj prinašajo, in si privoščite pogled na mesto z nove perspektive.
MINI HATCH

ZABAVNA GOKART VOŽNJA PO MESTU

To je resnična klasika – slog, prefinjenost in zabava. Majhen, a mogočen avtomobil resnično pusti vtis na mestnih ulicah. Začutili boste karizmo njegovega izročila. Z njim se boste vozili v slogu. Prepustite se občutku vožnje z gokartom. Izberite model MINI s 3 vrati za svojega mestnega vodiča.

ISTI RAZRED Z VEČ PROSTORA

Tu je slogovna klasika – toda odslej še večja. MINI s 5 vrati je pripravljen na več: več vrat, več prostora za noge in nad glavo, več zabave! Ste dovolj temperamentni za model MINI s 5 vrati?
MINI HATCH
MINI CONVERTIBLE

ODPRI SE ZA VEČ

Odprite streho in začutite veter. Za voznika modela MINI Cabrio je meja le še nebo. Energičen, predrzen, a eleganten – to je avtomobil s karakterjem. Odprite se in si zbistrite glavo – čaka vas še več mestnih doživetij!
Ključne lastnosti

IZBERITE SVOJ MINI

MINI je najboljši način elegantne mestne vožnje. Toda katerega izbrati?

Izbor vozil nudi različne možnosti za posamezne potrebe.

Kateri vam bo ukradel srce?

PRIHAJA KMALU!

author.product-selector.pdhNotAvailable.disclaimerInfo.text Ta komponenta trenutno ni na voljo. Vendar vas prosimo, da se razgledate naokoli. In kmalu se vrnite, če ne boste našli tistega, kar trenutno iščete.
Podrsajte, da zamenjate barvo

48 UR Z MINI S 3 ALI 5 VRATI IN MINI CABRIO

POIŠČITE SVOJEGA TRGOVCA Z VOZILI

MINI HATCH

ELEGANTNA IZBIRA

MINI s 3 ali 5 vrati in MINI Cabrio vsi predstavljajo drzno izbiro za neobičajne voznike, ki cenijo edinstvenost. Poudarite svojo izvirnost in se po mestu vozite v pravem slogu.