MINI 3-door
mini 3 vrata

PRIHAJA KMALU!

author.product-selector.pdhNotAvailable.disclaimerInfo.text Ta komponenta trenutno ni na voljo. Vendar vas prosimo, da se razgledate naokoli. In kmalu se vrnite, če ne boste našli tistega, kar trenutno iščete.
MINI 3-door Hatch MINI 3-door Hatch

NA NOVO OPREDELJENA KLASIKA.

NOVI OSVEŽENI MINI S TREMI VRATI ŽE KOMAJ ČAKA, DA PRITEGNE ŠE VEČ POGLEDOV IN ZAPELJE V OVINKE.

V NOVI PODOBI PONUJA ŠE VEČ.

Ikonični MINI s tremi vrati nadgrajuje svojega duha, ki kljubuje običajnemu, in nezamenljivo silhueto s še več energije in zagnanosti kot kadar koli prej. Privlačen upornik, ki v novi podobi ponuja še več zabave, ima najraje tesne mestne kotičke in kompaktne parkirne prostore. Navdušenje za volanom in eleganco združuje z dodatnim odmerkom zmogljivosti, s tem pa legendarni občutek vožnje z gokartom dvigne na novo raven.
FUNKCIJE

EDINSTVEN.

Nadvse divji in neizpodbitno eleganten novi MINI s tremi vrati je razred zase. Dinamične linije in drznejša zasnova sprednjega dela z večjo masko hladilnika izboljšajo športni videz ter spodbujajo k novim pustolovščinam. Neustavljivo privlačnost mu daje njegova edinstvena večbarvna streha. Poleg vsega naštetega so tukaj še izpopolnjeno, osupljivo oblikovanje notranjosti, pametna, intuitivna tehnologija in različne možnosti prilagajanja opreme, ki vam omogočajo, da bo vaš MINI resnično unikaten.
POUDARKI
ZUNANJOST
NOTRANJOST

OBLIKUJTE GA PO LASTNIH PREDSTAVAH!

OGLEJTE SI SVOJO PUSTOLOVŠČINO MINI ZDAJ!

Popolnoma novi MINI s tremi vrati že komaj čaka, da vas popelje naokoli. Takoj preverite našo spletno ponudbo razpoložljivih modelov!
MINI 3-door Hatch
MINI 3-door Hatch

SPOZNAJTE GA.

Izvedite več o vseh vznemirljivih podrobnostih novega MINI s tremi vrati, te neustrašne, elegantne in tehnološko naravnane ikone.
 MINI 3-door
mini 3 vrata