Izgleda, da MINI, ki ste ga oblikovali, ni bil shranjen. Če se želite vrniti in ga še malo popraviti, ga shranite in mu dodelite ljubkovalno ime, tako da boste lahko nadaljevali tam, kjer ste končali

 

Vaš edinstven MINI Pripravljen za igro.

Vaš MINI – zunanjost Vaš MINI – notranjost

Zahtevajte ponudbo

Rezervirajte testno vožnjo

RAZIŠČITE MINI

PREDNOSTNI TRGOVEC

NOVI MINI JOHN COOPER WORKS CLUBMAN.
DOVOLJ ŽILAV.

PRIHAJA KMALU!

author.product-selector.pdhNotAvailable.disclaimerInfo.text Ta komponenta trenutno ni na voljo. Vendar vas prosimo, da se razgledate naokoli. In kmalu se vrnite, če ne boste našli tistega, kar trenutno iščete.

Prihaja novi MINI John Cooper Works Clubman. Z ogromno konjskih moči, dih jemajočim pospeškom in značajem brutalneža, pripravljenega na dirkalno stezo, je resnično najbolj žilav MINI doslej. Ali ste dovolj žilavi, da bi držali korak z njim?
CLUBMAN

NAJZAHTEVNEJŠI PREIZKUS

Neukrotljiv dirkaški duh in stalna pripravljenost za premikanje mej – ta avtomobil resnično postavlja voznika na najtežji preizkus: ste dovolj žilavi, da sedete za volan? In ali vam bo uspelo biti pri miru?
MINI CLUBMAN JCW

OBČUTITE MOČ

Novi MINI John Cooper Works Clubman ima še ne videnih 306 konjskih moči. Ta resnično impresivna zmogljivost bo v vsakem vozniku vzbudila vznemirjenje pristnih čustev za volanom.
MINI CLUBMAN JCW

VPRAŠANJE SEKUND

Kako hitro lahko stvari postanejo resne? Z novim MINI John Cooper Works Clubman v le nekaj sekundah! Avtomobil je s svojim pospeškom 4,9 sekunde od nič do 100 km/h neverjetno živahen in vedno pripravljen, da vam zagotovi nekaj dirkaških dogodivščin.
Ključne funkcije

ŽILAV IGRALEC

Novi MINI John Cooper Works Clubman ima rad čvrsto igro. Ampak… mar ne tudi vi? 306 konjskih moči in 4,9 sekunde od 0 do 100 km/h sta lastnosti, ki ju je mogoče srečati pri standardih izjemnih voznikov, ki radi premikajo svoje meje.
MINI CLUBMAN JCW
Močan značaj najbolje cenijo tisti, ki si delijo te lastnosti. Če ciljate visoko, vedno iščete nekaj posebnega in si nenehno postavljajte nove zahtevne izzive, ste morda pravkar našli popolnega cestnega spremljevalca.

ODPRITE SE ZA VOŽNJO Z MINI

POIŠČITE SVOJEGA TRGOVCA Z VOZILI

MINI CLUBMAN JCW

PREVERITE NAŠ NAJMOČNEJŠI MOTOR

Naša najzmogljivejša možnost motorizacije je zdaj na voljo v MINI Clubman, Countryman, Cabrio in 3-vratnem modelu.

Serija John Cooper Works, ki se ponaša s 306 konjskimi močmi, je razvita za tiste, ki zahtevajo vrhunsko zmogljivost in najbolj dovršeno oblikovanje.