MINI John Cooper Works
john-cooper-works
MINI John Cooper Works logo

PRIHAJA KMALU!

author.product-selector.pdhNotAvailable.disclaimerInfo.text Ta komponenta trenutno ni na voljo. Vendar vas prosimo, da se razgledate naokoli. In kmalu se vrnite, če ne boste našli tistega, kar trenutno iščete.
MINI John Cooper Works MINI John Cooper Works

OBČUTITE VZNEMIRJENJE.

MINI Clubman John Cooper Works je pripravljen na dirko.

IMA MOČ.

MINI Clubman John Cooper Works je bistvo razburljive zabave, ki jo prinaša motošport. Neverjetno vozilo, ki je zmogljivo in mogočno, vendar hkrati okretno in elegantno, je pripravljeno vladati mestnim ulicam in pustiti neizbrisen pečat na dirkališčih. Pripravite se na neizmerno vznemirjenje brutalne moči.
FUNKCIJE

RAZRED ZASE.

Mišičasta drža, močan značaj in rohnenje je le nekaj posebnosti, ki opredeljujejo ta elegantni in zmogljivi dirkalnik. Aerodinamični sprednji odbijač poudarja dirkaški duh, športna oblika zadnjega spojlerja pa jasno kaže, da ga bo težko premagati. Čeprav se tudi drugi privlačni oblikovni elementi, kot sta zunanji ogledali ali bočna pokrova, nanašajo na dirkaški značaj avtomobila, so njegove vozne lastnosti tiste, ki zares štejejo. Dih jemajoči pospešek z mesta do 100 km/h v 4,9 sekunde in neverjetna moč 306 KM pa zagotavljata, da avtomobil še naprej ohranja status legende.
POUDARKI
ZUNANJOST
NOTRANJOST

TAKO BLIZU.

MINI Clubman John Cooper Works je morda bližje, kot si mislite. Takoj preverite našo spletno ponudbo razpoložljivih modelov!
MINI John Cooper Works
MINI John Cooper Works

ŠE VELIKO VEČ JE TREBA ODKRITI.

Izvedite več o izjemnih lastnostih vozila MINI Clubman John Cooper Works, ki je vedno pripravljen na dirko.
MINI John Cooper Works
john-cooper-works
MINI John Cooper Works logo