MINI »UJEMI-ME-ČE-MOREŠ« TEDNI. DO 5.000 EUR PRIHRANKA NA VOZILA IZ ZALOGE*

dam Image

Ne glede na to, ali iščeš eleganten mestni avto, nekaj vsestranskega za gorske in gozdne pustolovščine, ali praktično vozilo, ki lahkotno premaguje vsakodnevne izzive, si nedvomno želiš domov odpeljati te privlačne MINI modele. Ujemi svoj MINI s prihrankom do 5.000 EUR, v MINI „UJEMI-ME-ČE-MOREŠ“ ponudbi in se prepusti ikonskim go-kart občutkom. Ponudba velja le do konca marca na nova vozila iz zaloge. Obišči svojega trgovca MINI še danes.

 

Za vse tiste MINI navdušence, ki vam je poleg estetske dovršenosti vozila pomembna tudi trajnostnost, je na voljo inovativen priključni hibrid MINI Countryman. Izkoristi akcijske "UJEMI-ME-ČE-MOREŠ" tedne, ki so združljivi s še dodatno finančno spodbudo Eko sklada do 4.500 EUR**. Za maksimalne užitke v vožnji in lepšo prihodnost.

 

*Ponudba vozil je omejena in vključuje vozila, ki so na zalogi in velja do 30. 6. 2018. Višina popusta se pri posameznih modelih in motornih različicah razlikuje in lahko znaša od 3.500 EUR do 8.000 EUR. Za več informacij obiščite pooblaščenega MINI trgovca. **BMW Group Slovenija ne zagotavlja odobritve nepovratne finančne spodbude, ki jo razpisuje Eko sklad. Več informacij na: www.ekosklad.si.

Kombinirana poraba goriva za vozila MINI: od 2,1 do 7,4 l/100 km. Emisije CO2: od 49 do 169 g/km. Emisijska stopnja: Euro6. Emisije NOx: od 0,0048 do 0,0595 g/km. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov.

Slika je simbolna. Več na www.mini.si