WILL YOU MINI ME? Ujemi svojo MINI dušo dvojčico!

IZBERI SVOJEGA.

Te misel na odkrivanje karizmatičnih skritih kotičkov mesta z uglajenim in pametnim »modelom« vznemirja? Ali slučajno bolj obožuješ dolge romantične vožnje v naravi z robustnim in vsestranskim partnerjem v pustolovščinah? Ne glede na to, kaj poganja tvojo strast, nekje obstaja tvoj bodoči MINI, ki že komaj čaka, da te v svojem stilu popelje v nova doživetja polna navdiha in užitka v vožnji. Vse možnosti so odprte, izbira je tvoja.

 

Preveri izjemno ponudbo na bogato opremljene izbrane modele MINI in ujemi svojo MINI dušo dvojčico!

 

 

 

 

TVOJ MINI TRGOVEC

 

MINI AVTO AKTIV BTC CITY LJUBLJANA

Latinski trg 5

 

Din Beriša

041 / 979 - 089

din.berisa@avto-aktiv.si

 

Jernej Caruso

030 / 700 - 352

jernej.caruso@avto-aktiv.si

 

AVTO AKTIV KOPER

Vojkovo nabrežje 32

 

Sebastjan Horvat

040 / 129 - 154

sebastjan.horvat@avto-aktiv.si

 

SELMAR MARIBOR MINI SERVICE

Ptujska cesta 83

 

Danilo Colja

041 / 651 - 001

danilo.colja@selmar.si

 

 

 

Kombinirana poraba goriva za vozila MINI: od 2,1 do 7,4 l/100 km. Emisije CO2: od 49 do 169 g/km. Emisijska stopnja: Euro6. Emisije NOx: od 0,0048 do 0,0595 g/km. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov.

 

Ponudba velja do 30.6.2019. Ponudbe veljajo za pravne osebe. Za več informacij glede možnosti spremembe motorizacije ali dodatne opreme, povprašajte vašega pooblaščenega MINI trgovca. Ponudbe ne vključujejo stroškov priprave in transporta vozila. Uvoznik si pridržuje pravico do spremembe cen in specifikacijo opreme. Cene so v EUR in vključujejo vse zakonsko predpisane dajatve. Slike vozil so simbolne.

 

Več informacij o ponudbi je na voljo pri tvojem najbližjem MINI trgovcu.