MINI Range

Will you MINI me?

Za vas smo pripravili ponudbo vozil MINI iz zaloge, za katere lahko še danes zaprosite za ponudbo ali dodatne informacije.

Kombinirana poraba goriva za vozila MINI: od 2,1 do 7,4 l/100 km. Emisije CO2: od 49 do 169 g/km. Emisijska stopnja: Euro6. Emisije NOx: od 0,0048 do 0,0595 g/km. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov.

 

V skladu s trenutno veljavnimi ukrepi vlade so do preklica zaprti vsi prodajni saloni BMW in MINI. Obenem v skladu z odlokom o začasni prepovedi izvajanja tehničnih pregledov in drugih postopkov v zvezi z registracijo motornih vozil ter dela v tahografskih delavnicah v Republiki Sloveniji vozil ni možno registrirati do 16. aprila 2020. Vozila iz zaloge je mogoče rezervirati pri pooblaščenem trgovcu in prek telefona, elektronske pošte, ali drugih digitalnih kanalov pridobiti dodatne informacije. Nakup in prevzem vozila bo možen, ko bodo v skladu z ukrepi vlade saloni ponovno lahko nadaljevali s prodajo in ponujanjem storitev.

Ponudba velja za fizične in pravne osebe, ne velja za diplomatsko prodajo. Vse prikazane cene vsebujejo 22% DDV. Ponudba velja do 30.6.2020 oziroma do preklica veljavnosti..

 

Več informacij o ponudbi je na voljo pri tvojem najbližjem MINI trgovcu.