NOTRANJOST

ZAČUTITE OBČUDOVANJE.

Popolnoma električni MINI Aceman – notranjost – uvod Popolnoma električni MINI Aceman – notranjost – uvod
V trenutku, ko vstopite v notranjost, dojamete pravi pomen. Čisto, urejeno vzdušje in vrhunski materiali zagotavljajo prijeten občutek prostornosti. Napredna tehnologija in ambientalna razsvetljava pa pričarata prepričljive zgodbe.
Popolnoma električni MINI Aceman – notranjost – oled-prikazovalnik Popolnoma električni MINI Aceman – notranjost – oled-prikazovalnik

SRCE. VSE MOŽGANSKE CELICE. SAMO V MINI.

Srce in osrednja točka vaše armaturne plošče je povsem nova, izjemno tanka instrumentna plošča na sredini. Uporablja najnaprednejšo OLED-tehnologijo s premerom 240 mm in visokokakovostnim steklom, kar ji daje prepoznaven, minimalističen videz. Služi kot instrumentna plošča, pa tudi kot informacijsko-razvedrilno središče in pomoč na krovu. OLED-prikazovalnik okrogle oblike je svetovna novost.

 

SPOZNAJTE NAČINE MINI EXPERIENCE MODES.

Vidite, slišite in občutite svoje razpoloženje. MINI Experience Modes vas popeljejo v svet čustvene povezanosti in navdiha za vaše čute. Prebudijo jih. Vsak način sledi lastnemu kreativnemu oblikovanju, ambientalni razsvetljavi in paleti zvokov. Z enim samim ukazom lahko popolnoma spremenite videz in občutek svojega kokpita.
Popolnoma električni MINI Aceman – notranjost – sedeži Popolnoma električni MINI Aceman – notranjost – sedeži Popolnoma električni MINI Aceman – notranjost – sedeži

POGLEJ ME, DOTAKNI SE ME, ZAČUTI ME.

S štirimi možnostmi sloga, kot so Essential, Classic, Favoured in JCW, izmed katerih lahko izbirate, obstaja oblika MINI, s katero boste izrazili svoj značaj. Vsaka raven opreme vključuje posebne funkcije in prilagojene oblikovne podrobnosti za vse, od armaturne plošče in volana do oblazinjenja sedežev in stropne obloge.