Poudarki sloga.

Prenesite občutek dirkališča na cesto s privlačnimi aluminijastimi platišči in športnimi sedeži, navdihnjenimi z motošportom in prefinjenimi materiali.

VKLJUČENI POUDARKI.

Tukaj je nekaj odličnih funkcij, ki se jih lahko veselite pri svoji izbiri.

NASLEDNJI KORAKI.

Pogosta vprašanja in odgovori

Da, MINI Aceman lahko prilagodite svojemu okusu s široko paleto barvnih odtenkov za karoserijo. Obstaja tudi možnost, da resnično izboljšate svoj videz z našim posebnim večbarvnim prelivom strehe. Okoli svojega življenjskega sloga ga lahko z izbiro različnih opcij prilagajate še bolj. Ravni sloga so na primer posebej izbrani opcijski paketi opreme, ki vam omogočajo še dodatno prilagajanje MINI Aceman osebnemu okusu. Slog Essential je standarden. Udobje, športnost ali videz svojega MINI pa lahko močneje poudarite s slogi, kot so Classic, Favoured in JCW.

MINI Aceman je večji brat popolnoma električnega MINI Cooper. S petimi vrati in presenetljivo prostorno notranjostjo je zelo vsestranski, saj lahko udobno sprejme do štiri odrasle potnike. Poleg vsakodnevnih voženj na delo in nazaj je odlična izbira, če želite potovati s prijatelji ali za mlade družine, ki gredo rade naokrog. Poleg tega vam MINI Aceman še vedno ponuja vznemirljiv občutek vožnje z gokartom, ki ga poznate od manjšega MINI Cooper.
MINI Aceman ponuja podobno vsestranskost kot MINI Countryman, a je zaradi manjšega obračalnega kroga zelo okreten in bolj vodljiv v mestnem okolju. In ker je 36 cm krajši od MINI Countryman, se popolnoma električni MINI Aceman udobno prilega manjšim prostorom, kar vam omogoča večjo prilagodljivost pri iskanju parkirnih mest.
Da. To je prvi namensko izdelan, popolnoma električni križanec znamke MINI. Gre za nov tip vozila, posebej razvit za električno vožnjo. Izdelava MINI Aceman se je začela iz nule, da bi zaobjel električno mobilnost in bil hkrati zabaven za vožnjo ter izjemno praktičen.

Kar zadeva doseg, lahko popolnoma električni MINI Aceman doseže do 406 km (po WLTP). To je več kot dovolj za večino potovanj, ki si jih lahko zamislite. Doseg se lahko razlikuje glede na vaše vozne navade in prometne razmere. Vaš način vožnje lahko bistveno vpliva na razpoložljivi doseg in hitrost praznjenja baterije.

Aplikacija MINI je vaša spremljevalka za širok nabor pomembnih funkcij in možnosti vozila. Povezuje vas z vašim MINI in vam omogoča takojšen dostop do stanja vašega MINI. Ogledate si lahko, kdaj imate naslednji servisni termin, preverite električni doseg in stanje polnjenja ter celo uporabite aplikacijo MINI kot digitalni ključ. Opcija Remote Services vam na primer omogoča iskanje vozila na velikem parkirišču, zaklepanje/odklepanje vrat in prilagajanje klimatske naprave na daljavo. Prav tako vam omogoča neposreden dostop do izbranega servisnega partnerja MINI.
Da. V MINI z operacijskim sistemom Operating System 9 lahko s pomočjo Android Auto ali Apple CarPlay prikažete in upravljate aplikacije povezanega pametnega telefona na osrednjem instrumentu (MINI Interaction Unit).
Da. Z rednimi Remote Software Upgrades vaš MINI brezplačno in brezžično prejema izboljšave kakovosti ter, odvisno od države dobave, modela in opreme, nove funkcije ali izboljšave delovanja. Ko bo Remote Software Upgrade na voljo za vaše vozilo, boste prejeli obvestilo prek aplikacije MINI na pametnem telefonu in osrednjem instrumentu (MINI Interaction Unit) svojega vozila.