PRILAGAJANJE

IZRAZITE SE.

Ne ponujamo le obsežnejše standardne opreme kot kdaj koli prej, ampak smo izpopolnili in prevetrili tudi naše ravni oblikovanja. Resnično poživijo popolnoma električni MINI Cooper tako znotraj kot zunaj, vedno na zelo poseben način.

Popolnoma električni MINI – prilagajanje – barve


Essential Style.

Vaš vstop v svet MINI z več standardne opreme kot kdaj koli prej. Pri Essential Style gre za ohranjanje estetike urejene, jasne in zadržane. Osnovne funkcionalne komponente v notranjosti in na zunanjosti se bleščijo v barvi Vibrant Silver, ki nadomešča krom kot barvni poudarek, kar označuje prehod MINI na bolj trajnostne materiale. Nov spekter barv zunanjosti pa lepo poudarja sodobnost nove generacije MINI.


Classic Style.

Za tiste, ki cenijo ikonični videz in možnosti oblikovanja MINI. Classic Style prenaša premijsko dediščino znamke MINI v sedanjost. Notranjost MINI prvič odlikuje sodobna 3D-pletena tkanina. Dvobarvni črno/modri pleteni material na armaturni plošči in vratih se igrivo ujema s sedeži iz veganskega usnja Vescin visoke kakovosti, ki so na voljo v sivi ali črni barvi ter imajo perforiran houndstooth vzorec. Športni volan s tremi kraki je okrašen s šivi in poudarki v barvi Vibrant Silver. Na zunanjosti okvir maske v črni barvi visokega sijaja kontrastno poudarja logotip MINI v barvi Vibrant Silver. Imate pa tudi možnost izbire kontrastne strehe.


Favoured Style.

Če imate radi sodobne, prefinjene podrobnosti, naši premijski materiali za Favoured Style poudarjajo prepletene notranje kontraste in površine. Najizrazitejši oblikovni poudarek vključuje pleteno armaturno ploščo iz reciklirane tkanine. Športni sedeži v perforiranem veganskem usnju Vescin, ki vam zagotavljajo prefinjenost najvišje kakovosti, so na voljo v različnih barvah ter vključujejo tradicionalno kontrastno šivanje in obrobne trakove. Na zunanjosti poudarki v barvi Vibrant Silver povzročijo premijsko privlačnost. Imate pa tudi možnost izbire kontrastne strehe.


JCW Style.

JCW Style, ki črpa navdih iz sveta motošporta in je pripravljen na cesto, daje vaši vsakodnevni vožnji ultimativen dirkalni videz. Ima lastno individualno zasnovo sprednjega in zadnjega dela, kar poudarja njegov status športnika. Okvir sprednje maske in logotip v črni barvi visokega sijaja v kombinaciji z opcijsko kontrastno streho v barvi Chili Red dajejo vtis močnega in zmogljivega avtomobila. En pogled in zasvojeni boste. Ko vstopite, vam športni sedeži MINI, oblazinjeni s pleteno tkanino iz veganskega usnja Vescin, ponujajo ekskluziven občutek vožnje dirkalnega avtomobila. Črna in rdeča barvna shema JCW se razteza na armaturno ploščo in obloge vrat. Ovinke pa boste odpeljali kot pravi profesionalec s črnim športnim volanom JCW iz perforiranega usnja Vescin, okrašenim s poudarki v barvi Vibrant Silver in rdečimi šivi.

VSAKIČ VOZITE DRUG MINI.

Popolnoma električni MINI – digitalna izkušnja – prilagajanje

Potopite se v popolnoma novo notranjo izkušnjo. Visoka tehnologija, inteligenca in topli materiali se združijo z digitalnim oblikovanjem na edinstven način, da brezhibno razširijo vaše digitalno vsakdanje življenje. Zahvaljujoč usklajeni uporabi svetlobe, lastnim oblikovanjem in nastavitvam pogona lahko uživate v do sedmih različnih svetovih. Poleg tega smo za popolnoma električne modele ustvarili novo nezamenljivo zvočno kuliso s prepoznavnimi melodijami in novimi zvočnimi signali z informacijskimi ter opozorilnimi funkcijami.

MINI EXPERIENCE MODES ZA INTENZIVNE TRENUTKE MINI.

Popolnoma električni MINI – experience modes