ZUNANJOST

100 % KONCENTRIRAN COOPER.

Preprost, a hkrati prefinjen. Novi popolnoma električni MINI Cooper smo zreducirali do njegove najčistejše oblike.
Popolnoma električni MINI – zunanjost – silhueta

MINIMALIZEM DO MAKSIMUMA.

Novi popolnoma električni MINI Cooper je preprostost v svoji najbolj karizmatični obliki. S svojim pristopom "manj je več" smo opustili odvečne elemente ter jih zmanjšali, zmanjšali in še nekoliko zmanjšali. S svojimi čistimi in ravnimi površinami, elegantnimi linijami in uravnoteženimi sorazmerji je bila zunanjost skrbno zasnovana v samozavestno in nadvse všečno obliko.

ŠE VEDNO IZSTOPA.

Očarljiva navzočnost novega popolnoma električnega MINI Cooper je opredeljena z ikoničnim sprednjim delom in kratkimi previsi karoserije. Vtis še dodatno polepšata prepoznavna osmerokotna sprednja maska in elegantna krožna zasnova LED-žarometov MINI, kar še okrepi sodobno futuristično obliko.

Popolnoma električni MINI – zunanjost – poudarki
Popolnoma električni MINI – zunanjost – LED-žarometi

KAKŠEN BO VAŠ VEČER?

Poleg zmogljive in učinkovite LED-tehnologije, ki je vgrajena standardno, so na voljo tudi opcijski LED-žarometi z razširjenimi funkcijami. Z inteligentnim prilagodljivim aktiviranjem funkcije zasenčenega snopa in lučjo, ki aktivno sledi ovinku, zagotavljajo boljšo osvetlitev ob strani vozila v mestu, na podeželskih cestah in avtocestah.

In odvisno od tega, kako se počutite danes, izberite enega od treh različnih svetlobnih slogov za svoj popolnoma električni MINI Cooper.

NEZAMENLJIV.

Je čisto pravi MINI iz vsakega zornega kota. Ampak z novo avro za novo obdobje. Njegova okretna, kompaktna silhueta je obogatena z dolgo medosno razdaljo in večjim premerom koles. Ravne površine, ki razkazujejo čudovit lesk lakirane karoserije, v kombinaciji z značilnima črnima pragovoma povzročijo še sodobnejši videz. Opazen tristopenjski vizualni prehod med karoserijo, stekleno površino in kontrastno streho pa zaokroži celoten vizualni učinek.

VISOKA UČINKOVITOST NA VSE STRANI.

Naša paleta od 16- do 18-palčnih platišč iz lahke zlitine, ki izžareva čisto samozavest in neustrašno individualnost, predstavlja MINI v svoji najintenzivnejši obliki. S svojo lahko zasnovo in uporabo recikliranega aluminija prispevajo k zmanjšanju našega ogljičnega odtisa na različnih ravneh, tako pri proizvodnji kot med vožnjo.
Popolnoma električni MINI – zunanjost – platišča iz lahke zlitine

»VSE INOVACIJE SLEDIJO SKUPNEMU POSLANSTVU. OČISTIMO MINI. MANJ ZAPLETENOSTI, VEČ INDIVIDUALNOSTI.«

Oliver Heilmer, vodja oblikovanja pri MINI

POGLEJTE, KAJ SE JE VRNILO NA ZADNJEM DELU.

Z novo trikotno zasnovo, natančna izdelava zadnjih luči zagotavlja dodaten odmerek individualnosti. In tako kot na sprednjem delu lahko tudi v tem primeru prilagodite orkestracijo dobrodošlice in slovesa glede na svoje razpoloženje.
Popolnoma električni MINI – zunanjost – zadnje luči
Popolnoma električni MINI – zunanjost – pozdravna luč

VEDNO STE DOBRODOŠLI.

Vstop v vaš popolnoma električni MINI Cooper je vedno posebna priložnost. Ko se približate ali zapuščate svoj MINI, se sproži pozdravna orkestracija, ki ustreza vašemu razpoloženju. Opcija vključuje sprednje in zadnje luči s tremi različnimi izbirnimi svetlobnimi slogi ter projekcijo logotipa prek zunanjega ogledala na sovoznikovi in voznikovi strani.