NOTRANJOST

MANJ JE VEČ MINI.

Novi popolnoma električni MINI Cooper, ki je purist z majhno spremembo, je poln minimalizma, udobja in inovacij.

MINI EXPERIENCE MODES.

Vidite, slišite in občutite svoje razpoloženje. MINI Experience Modes vas popeljejo v svet čustvene povezanosti in navdiha za vaše čute. Prebudijo jih. Vsak način sledi lastnemu kreativnemu oblikovanju, ambientalni razsvetljavi in paleti zvokov. Z enim samim ukazom lahko popolnoma spremenite videz in občutek svojega kokpita.
Popolnoma električni MINI – notranjost – oled-prikazovalnik

OLED, OLED, OLED IN ŠE ENKRAT OLED.

Srce in osrednja točka vaše armaturne plošče je povsem nova, izjemno tanka instrumentna plošča na sredini. Uporablja najnaprednejšo OLED-tehnologijo s premerom 240 mm in visokokakovostnim steklom, kar ji daje prepoznaven, minimalističen videz. Služi kot instrumentna plošča, pa tudi kot informacijsko-razvedrilno središče in pomoč na krovu. OLED-prikazovalnik okrogle oblike je svetovna novost.

ZNATNO ZREDUCIRANA ARMATURNA PLOŠČA.

Stvari morajo biti čim bolj preproste, a preprosteje od tega ne gre. Prva stvar, ki jo boste opazili v notranjosti, je, kako čista in osredotočena je njena zasnova, ki spominja na ikonično oblikovanje klasičnega Mini. Vse je zreducirano le na bistveno, s tanko, a prostorno armaturno ploščo, ki ponuja ozadje za čudovit OLED-prikazovalnik in pet preklopnih stikal za MINI Interaction Unit.

Dodate lahko tudi opcijski projektor MINI Head-Up, ki priročno projicira vse pomembne informacije za vožnjo, kot so hitrost, prometni znaki in sistemi za pomoč vozniku, neposredno v vašem vidnem polju.

Popolnoma električni MINI – notranjost – armaturna plošča Popolnoma električni MINI – notranjost – armaturna plošča

ELEGANTNO IN TRAJNOSTNO. ZA VAŠE UDOBJE.

S štirimi možnostmi sloga, kot so Essential, Classic, Favoured in JCW Style, izmed katerih lahko izbirate, obstaja oblika MINI, s katero boste izrazili svoj značaj. Vsaka raven opreme vključuje posebne funkcije in prilagojene oblikovne podrobnosti za vse, od armaturne plošče in volana do oblazinjenja sedežev in stropne obloge.

Z novo estetiko tekstilnih izdelkov želimo, da doživite pristen občutek topline in dobrega počutja v svojem MINI. Tkanina je izdelana iz visokokakovostnih recikliranih materialov in pletena s posebno 2D-tehniko. Nudi razkošno tipno izkušnjo, več možnosti oblikovanja in je kot popolno platno za projekcije v različnih razpoloženjih MINI Experience Modes.

SAMO PREKLOPITE.

Vse, kar potrebujete, je preklop stikala – od parkirne zavore do prestav, MINI Experience Modes in še veliko več. Pet intuitivnih upravljalnih elementov je bilo prenovljenih in preoblikovanih ter so zdaj še lažje dosegljivi, uporabni in bolj zabavni.

Popolnoma električni MINI – notranjost – preklopna vrstica Popolnoma električni MINI – notranjost – preklopna vrstica
Popolnoma električni MINI – notranjost – volan Popolnoma električni MINI – notranjost – volan

VESELITE SE OVINKOV.

Zabava se začne v trenutku, ko primete volan. Preoblikovali smo ga in nekoliko zmanjšali, da bi vam zagotovili še bolj intenziven, klasično-sodoben občutek vožnje z gokartom MINI. Namesto tretjega kraka ima zdaj eleganten, okrasni trak iz tkanine. Na levi nadzorni plošči lahko aktivirate sisteme za pomoč vozniku, na desni strani pa boste intuitivno upravljali razvedrilne vsebine, Intelligent Personal Assistant, orodja in komunikacijske funkcije.

USTVARJANJE INOVATIVNIH POTI Z NOVIMI MATERIALI.

MINI vzpostavlja popolnoma novo estetiko z uporabo tekstila. Novi material, ki ga uporabljamo na armaturni plošči in oblogah na vratih, ustvarja izjemno udobno vzdušje. Tkanina, pletena z edinstveno 2D-tehniko, je visokokakovostna in enostavna za čiščenje. Ponuja razkošno tipno izkušnjo, več možnosti oblikovanja in je kot popolno platno za prikazovanje razburljivih projekcij v različnih razpoloženjih MINI Experience Modes.
Popolnoma električni MINI – notranjost – obloga vrat Popolnoma električni MINI – notranjost – obloga vrat