MINI Cooper SE

John Cooper Works Trim

Poudarki sloga.

Prenesite občutek dirkališča na cesto s privlačnimi aluminijastimi platišči in športnimi sedeži, navdihnjenimi z motošportom in prefinjenimi materiali.

VKLJUČENI POUDARKI.

Tukaj je nekaj odličnih funkcij, ki se jih lahko veselite pri svoji izbiri.

MINI Cooper SE Panoramska steklena streha
MINI Cooper SE MINI Head-Up projektor
MINI Cooper SE LED žarometi z razširjenimi funkcijami
MINI Cooper SE MINI Experience Modes
MINI Cooper SE Komfortni sistem dostopa
MINI Cooper SE Ogrevan volan
MINI Cooper SE Ogrevana prednja sedeža
MINI Cooper SE Alarmna naprava
MINI Cooper SE Panoramska steklena streha

Panoramska steklena streha

Izboljšajte občutek prostornosti in dodajte svoji notranjosti svetlo in prijetno vzdušje. Ta panoramska steklena streha napolni notranjost s svetlobo in omogoča potnikom, da uživajo v prostranem razgledu na okolico. Za izboljšano zaščito pred soncem ima sivo zatemnjeno zasteklitev.

MINI Cooper SE MINI Head-Up projektor

MINI Head-Up projektor

Po navdihu tehnologije pilotske kabine letala projektor MINI Head-Up postavi vse, kar vas zanima, neposredno pred vaše oči. Na prozornem zaslonu, nameščenem na armaturni plošči, so prikazani pomembni podatki o vožnji, kot so hitrost, zemljevidi, funkcije za pomoč vozniku in podrobnosti o razvedrilu. Odlično kakovost slike zagotavlja tudi pri močni osvetlitvi. Višino in svetlost lahko enostavno nastavite, prikazane informacije pa prilagajate svojim potrebam. Prikazi se prav tako prilagodijo izbranemu načinu MINI Experience Mode, tako da boste uživali v dosledni in celoviti izkušnji – in ostali popolnoma vključeni.

MINI Cooper SE LED žarometi z razširjenimi funkcijami

LED žarometi z razširjenimi funkcijami

Videli boste stvari, ki bi jih morda spregledali. Poleg dnevnih LED-luči ter zmogljivih zasenčenih in dolgih dvojnih LED-luči, ta paket ponuja tudi luč, ki aktivno sledi ovinku v LED-tehnologiji. Gre za prilagodljivo porazdelitev svetlobe s povečano osvetlitvijo ob straneh, ki vam omogoča svetlejši vpogled v ovinke in zavoje – za promet v mestu, na podeželju in vožnjo po avtocesti ter v slabem vremenu. V meniju za luči lahko izbirate med tremi značilnimi svetlobnimi scenariji, ki jih ustvarjajo dnevne luči ter kombinacija sprednjih in zadnjih luči – dopolnjenimi z ustrezno svetlobno uprizoritvijo dobrodošlice in slovesa.

MINI Cooper SE MINI Experience Modes

MINI Experience Modes

Potopite se v prepričljivo orkestracijo svetlobe in zvoka. Izbirajte med največ sedmimi načini MINI Experience Modes in spremenite svoj notranji prostor v novo čutno izkušnjo. Vsak način ima lastno ustvarjalno zasnovo, barvo, dinamično ozadje in zvočno paleto. Pritisnite stikalo v preklopni vrstici in prilagodite vzdušje svojemu razpoloženju. Core, Go-kart in Green so na voljo standardno, štirje opcijski načini – Personal, Timeless, Vivid in Balance – pa vam nudijo še več možnosti, da vidite, slišite in občutite svoje razpoloženje v kokpitu. Opcijski svetlobni projektor na zadnji strani MINI Interaction Unit osvetli celotno armaturno ploščo v barvah in vzorcih, ki se ujemajo z izbranim Experience Mode. Opcijski projektor Head-Up se prav tako prilagodi načinu, ki ste ga izbrali.

MINI Cooper SE Komfortni sistem dostopa

Komfortni sistem dostopa

Komfortni sistem dostopa vam omogoča enostavno in udobno odklepanje in zaklepanje vrat ter prtljažnika. Samodejno zazna in preveri avtomobilski ključ v vašem žepu ali torbi, aktivira osvetlitev dobrodošlice, ko se približate (približno 3 metre pred vozilom) ter odklene (približno 1 meter pred vozilom) in zaklene vozilo, ko se oddaljujete (približno 2 metra od vozila). Je kot nalašč za situacije, ko morate hitro in enostavno vstopiti in oditi.

Z MINI Digital Key Plus lahko svoj MINI odprete tako, da se mu približate le s svojim združljivim telefonom. Digital Key Plus uporablja ultra širokopasovno tehnologijo in deluje enako kot običajni avtomobilski ključ. Torej, če ste v bližini svojega MINI in imate telefon v žepu ali torbi, se bo samodejno odklenil in se nato ponovno zaklenil, ko odidete. Poleg tega lahko digitalni ključ delite z družinskimi člani ali prijatelji preprosto tako, da pošljete sporočilo.

MINI Cooper SE Ogrevan volan

Ogrevan volan

Je hladneje, kot si morda mislite. Ogrevanje volana v zelo kratkem času doseže udobno temperaturo volanskega obroča. Tako bodo v zimskih mesecih vaše roke med vožnjo na toplem, vaša dnevna vožnja na delo ali drugo opravilo v cestnem prometu pa bo veliko prijetnejša izkušnja. Tudi ko gre za prijaznost do okolja, je to odlična funkcija. Je veliko bolj učinkovita kot ogrevanje celotne notranjosti, zlasti na kratkih vožnjah.

MINI Cooper SE Ogrevana prednja sedeža

Ogrevana prednja sedeža

Toplo in udobno vzdušje ne more biti boljše. Opcijsko ogrevanje sedežev v vašem MINI hitro ogreje prednja sedeža na prijetno temperaturo, ki jo lahko prilagodite na tri stopnje, da se ogrejete in sprostite, ko je zunaj mrzlo. Funkcija ogreva sedežno blazino in celotno kontaktno površino naslonjala, da zagotovi celovito udobje. Poleg tega lahko toploto razporedite po želji, preprosto s pomočjo nadzornega prikazovalnika.

MINI Cooper SE Alarmna naprava

Alarmna naprava

Uživajte v dodatni zaščiti pred krajo in večji brezskrbnosti, če bi kdo poskušal vlomiti v vaš MINI ali ga odtujiti. Ta alarmna naprava se odziva na spremembe položaja in vibracije, tako da sproži opozorilni zvok in vklopi varnostne utripalke. Lučka na notranjem ogledalu kaže, da je sistem aktiviran.

VSA OPREMA IN FUNKCIJE, VKLJUČENE V VAŠ MINI.

Paketi na voljo

Želite preizkusiti popolnoma električni MINI Cooper?

Popolnoma električni MINI – napovednik testne vožnje Popolnoma električni MINI – napovednik testne vožnje

Pogosta vprašanja.

Kar zadeva doseg, ga ima popolnoma električni MINI Cooper do 400 km (po WLTP). To je več kot dovolj za večino potovanj, ki si jih lahko zamislite. Gre samo za vprašanje, koliko dosega porabite in kje ga porabite.

Električna vozila uporabljajo sistem, imenovan regenerativno zaviranje. Med postopkom zaviranja sistem prestreže kinetično energijo vozila in jo pretvori v električno energijo, ki učinkovito polni baterijo. To pomaga optimizirati učinkovitost električnega vozila, saj zahteva manjši napor pri pospeševanju. Ko dvignete nogo s pedala za vožnjo, začne vozilo samodejno zavirati, pri čemer lahko uporabite tudi zavorni pedal za dodatno upočasnitev. Zato je to morda lažje in veliko bolj učinkovito.

Če vsak dan prevozite 100 km, lahko potrebno energijo na polnilnici s hitrim polnjenjem DC napolnite v 35 minutah. Polnilnica z izmeničnim tokom (AC) ali domača stenska polnilna postaja vam bo vzela približno 2 uri in 30 minut, navadna gospodinjska vtičnica pa 6 ur.

Da, svoj popolnoma električni MINI Cooper lahko prilagodite svojemu okusu s široko paleto barvnih odtenkov za karoserijo. Prav tako imate možnost, da svoj videz še izboljšate z enim od naših posebnih večbarvnih prelivov strehe. Okoli svojega življenjskega sloga ga lahko z izbiro različnih opcij prilagajate še bolj. Ravni sloga so na primer posebej izbrani opcijski paketi opreme, ki vam omogočajo še dodatno prilagajanje popolnoma električnega MINI Cooper svojemu osebnemu okusu. Slog Essential je standarden. Udobje, športnost ali videz svojega MINI pa lahko močneje poudarite s slogi, kot so Classic, Favoured in JCW.