PRILAGAJANJE

IZRAZITE SE.

Ne ponujamo le obsežnejše standardne opreme kot kdaj koli prej, ampak smo izpopolnili in prevetrili tudi naše ravni oblikovanja. Resnično poživijo popolnoma električni MINI Countryman tako znotraj kot zunaj, vedno na zelo poseben način.

Popolnoma električni MINI Countryman – prilagajanje – barve Popolnoma električni MINI Countryman – prilagajanje – barve

Raven
opreme
Essential.

Vaš vstop v svet MINI z več standardne opreme kot kdaj koli prej in vse to je vključeno v ceno. Raven opreme Essential ohranja estetiko preprosto, jasno in zadržano.

Raven
opreme
Classic.

Za tiste, ki cenijo ikonični videz in možnosti oblikovanja MINI. Raven opreme Classic prenaša premijsko dediščino znamke MINI v sedanjost. Notranjost MINI je prvič v zgodovini opremljena s sodobnim pletenim tekstilom ter visokokakovostnimi sedeži iz veganskega usnja Vescin in blaga. Pleteno tekstilno blago je izdelano iz reciklirane plastike.

Raven
opreme
Favoured.

Najizrazitejši oblikovni poudarek vključuje pleteno armaturno ploščo iz reciklirane tkanine. Športni sedeži v perforiranem veganskem usnju Vescin, ki vam zagotavljajo prefinjenost najvišje kakovosti, so na voljo v treh različnih barvah ter vključujejo tradicionalno kontrastno šivanje in obrobne trakove. Ščitnika podvozja poudarjata terenski videz.

Raven
opreme
JCW.

Raven opreme JCW, ki črpa navdih iz sveta motošporta in je pripravljena na cesto, daje vaši vsakodnevni vožnji ultimativen dirkaški videz. Ima lastno individualno zasnovo sprednjega in zadnjega dela, kar poudarja njegov status športnika. Ko vstopite, vam športni sedeži MINI, oblazinjeni s pleteno tkanino iz veganskega usnja Vescin, ponujajo ekskluziven občutek vožnje dirkalnega avtomobila. Črna in rdeča barvna shema JCW se razteza na armaturno ploščo in obloge vrat. Ovinke pa boste odpeljali kot pravi profesionalec s črnim športnim volanom JCW iz perforiranega usnja Vescin, okrašenim s poudarki v barvi Vibrant Silver in rdečimi šivi.

VSAKIČ VOZITE DRUG MINI.

Popolnoma električni MINI Countryman – digitalna izkušnja – prilagajanje Popolnoma električni MINI Countryman – digitalna izkušnja – prilagajanje

Potopite se v popolnoma novo notranjo izkušnjo. Visoka tehnologija, inteligenca in topli materiali se združijo z digitalnim oblikovanjem na edinstven način, da brezhibno razširijo vaše digitalno vsakdanje življenje. Zahvaljujoč usklajeni uporabi svetlobe, lastnim oblikovanjem in nastavitvam pogona lahko uživate v do osmih različnih svetovih.