DIGITALNA IZKUŠNJA

DIGITALNI KVANTNI PRESKOK.

Razvajajte svoje čute in uživajte v igri svetlobe, zvoka in občutkov, ki so optimizirani, da se ujemajo z vašim razpoloženjem. Vsako potovanje spremenite v nepozabno digitalno izkušnjo. Dobrodošli v interaktivni prihodnosti MINI.
Popolnoma električni MINI Countryman – digitalna izkušnja – operacijski sistem Popolnoma električni MINI Countryman – digitalna izkušnja – operacijski sistem
V jedru digitalnega središča je ikonična enota MINI Interaction Unit. Izvrsten OLED-zaslon temelji na novem operacijskem sistemu MINI Operating System 9 in vam omogoča, da komunicirate s svojim MINI Intelligent Personal Assistant zgolj s svojim glasom. Vse je na svojem mestu, da boste še bolj povezani in imeli vse pod nadzorom.

MINI EXPERIENCE MODES ZA INTENZIVNE TRENUTKE MINI.

Potopite se v različne izjemne svetove v notranjosti popolnoma električnega MINI Countryman. Vsak način sledi svoji kreativni zasnovi, ambientalni razsvetljavi in paleti zvokov. Pri načinu Personal Mode lahko z aplikacijo MINI celo izberete svoje slike iz galerije pametnega telefona za ozadje enote MINI Interaction Unit. Razvajajte se in oživite notranjost.

VAŠ OSEBNI ASISTENT V VOZILU MINI.

Popolnoma električni MINI Countryman – digitalna izkušnja – spike Popolnoma električni MINI Countryman – digitalna izkušnja – spike

MINI INTELLIGENT PERSONAL ASSISTANT.

Polnopravni glasovni asistent je prvič našel pot v kokpit modelov MINI. MINI Intelligent Personal Assistant lahko aktivirate z izrekom "Hej MINI" ali s pritiskom gumba za glasovne ukaze na volanu. Glasovno nadzorovana interakcija se na okroglem OLED-prikazovalniku prikaže kot animacija z grafičnimi elementi, tipografijo in avatarjem. Kar zadeva prikaz, lahko vozniki izbirajo med "MINI" – stilizirano podobo MINI – in novim digitalnim asistentom MINI, ki smo ga poimenovali "Spike".

MINI Intelligent Personal Assistant upravlja ključne funkcije vašega MINI, kot je navigacija, telefonija, radio ali nadzor temperature. Morda imate kakšno vprašanje o svoji poti. Vremenu. Ali pa imate posebno željo. Četudi gre le za kratek klepet ali želite slišati šalo.

PRIPRAVLJENI ZA POVEZAVO.

Vožnja je preprosta, ko imate digitalnega spremljevalca in dostop do številnih inteligentnih funkcij povezave, ki so standardno vključene, brez dodatnih stroškov, in ponujajo udobje, varnost in brezhibno povezljivost. Če pa želite svoj MINI opremiti z dodatnimi digitalnimi storitvami, jih lahko kadar koli nadgradite.

PAKET MINI CONNECTED.

Izboljšajte svoje pustolovščine MINI z opcijskim paketom MINI Connected. Dostopate lahko do vedno večjega nabora razburljivih funkcij in zabavnih aplikacij ter pretakanja glasbe in iger. Na voljo so celo igre, razvite posebej za uporabo v vozilu, ki jih lahko igrate s sopotniki, ko vaš MINI miruje.

Doživite lahko tudi navigacijo s podrobno 3D-animacijo, vizualizacijo prometa na celotnem zemljevidu, vizualizacijo vodenja po voznih pasovih, ki je blizu resničnosti, in obogateno resničnost. Poleg tega pa lahko izbirate med dvema inteligentnima osebnima asistentoma, oba pripravljena izpolniti vsako vašo željo.

Popolnoma električni MINI Countryman – digitalna izkušnja – nadgradnje connected Popolnoma električni MINI Countryman – digitalna izkušnja – nadgradnje connected

NADGRADITE SVOJ MINI KADARKOLI.

Potem ko ste že kupili svoj MINI lahko zdaj prilagodljivo naročite dodatne funkcije in pakete povezljivosti. V svojem MINI lahko doživite edinstvene opcijske funkcije, kot sta Driving Assistant Plus in asistent za dolge luči. Možnosti in vsebina nadgradnje se lahko razlikujejo glede na državo ter model, opremo in stanje vozila.

Remote Software Upgrade.

Naj bo vaš MINI vedno posodobljen.

Prejeli boste brezplačne posodobitve in izboljšave programske opreme za svoj MINI prek brezžične povezave. Odvisno od države ter modela, opreme in stanja vozila pa boste morda celo upravičeni do brezplačnih dodatnih novih funkcij ali funkcionalnih izboljšav.