ZUNANJOST

ŠE VEČJI ODMEREK MINI-ja.

S svojo robustno obliko, drzno karoserijsko zasnovo športnega terenca in impozantno navzočnostjo popolnoma električni MINI Countryman izžareva avro samozavesti in pustolovščine.

Popolnoma električni MINI Countryman – zunanjost – silhueta Popolnoma električni MINI Countryman – zunanjost – silhueta

SODOBNI MINI-MALIZEM.

Opustili smo vse odvečno in poudarili tisto, kar vam je najbolj všeč. Kar ostane, so robusten lep videz, elegantne linije in 100-odstotno neuničljiv duh MINI. To je SUV, ki vas bo v največjem udobju popeljal na vznemirljive kraje. MINI Countryman je vaš zanesljivi, popolnoma električni pajdaš z več neustrašnosti in manj vsega drugega.

DOBRODOŠLI V CENTRU MOČI.

Popolnoma električni MINI Countryman je robustno privlačen in eleganten ter se počuti doma tako v mestu kot v naravi. Njegovo samozavestno držo prefinjeno olepšajo osmerokotna sprednja maska, osupljivi žarometi in pokrov motorja z izboklino za zrak. Kratki previsi in igrivi obrisi fino poudarjajo izraz elegantne silhuete. Ker je na voljo v štirih različnih slogih in če želite tudi s pogonom na vsa kolesa, boste zagotovo našli svojega spremljevalca za nepozabne pustolovščine.

Popolnoma električni MINI Countryman – zunanjost – pogled od spredaj Popolnoma električni MINI Countryman – zunanjost – pogled od spredaj
Popolnoma električni MINI Countryman – zunanjost – sončna streha Popolnoma električni MINI Countryman – zunanjost – sončna streha

MINI DO MAKSIMUMA.

Pozdravite našega najbolj odraslega MINI doslej – tako po velikosti kot zrelosti. Popolnoma električni MINI Countryman, ki je zdaj 13 cm daljši in 8 cm višji, je sila, na katero je treba računati, in ima več kot dovolj prostora za vse vrste zanimivih načrtov bodisi z družino in prijatelji ali brez njih.

NEUSTRAŠEN ZNAČAJ JE V PODROBNOSTIH.

Povsod, kamor pogledate, lahko odkrijete kaj vznemirljivega. Platišča iz lahke zlitine so drznejša, elegantnejša in aerodinamičnejša. Priročne strešne letve so zdaj standardno na voljo v barvi Piano Black. Tudi C-stebriček je eleganten kontrastni poudarek. S štirimi možnostmi sloga, kot so Essential, Classic, Favoured in JCW, izmed katerih lahko izbirate, boste zagotovo našli obliko MINI, ki vam bo pomagala izraziti osebnost. Vsak slog prinaša prilagojene funkcije in skrbno zasnovane oblikovne podrobnosti.

Popolnoma električni MINI Countryman – zunanjost – platišča Popolnoma električni MINI Countryman – zunanjost – platišča

VISOKA UČINKOVITOST NA VSE STRANI.

Naša paleta Od 17 palčnih do 20 palčnih (43-50 cm) opcijsko tudi 21 palčnih (53 cm) platišč iz lahke zlitine, ki izžareva čisto samozavest in neustrašno individualnost, predstavlja MINI v svoji najintenzivnejši obliki. S svojo lahko zasnovo in uporabo recikliranega aluminija prispevajo k zmanjšanju našega ogljičnega odtisa na različnih ravneh, tako pri proizvodnji kot med vožnjo.

»Naš purističen, napreden pristop združuje preprostost funkcionalnih elementov z močnim čustvenim nabojem, po čemer slovi znamka MINI.«

Oliver Heilmer, vodja oblikovanja pri MINI

BARVITA POPESTRITEV NA VRHU.

Naši modeli MINI so vedno izstopali v množici in popolnoma električni MINI Countryman ni izjema. Kontrastna streha je na voljo v več izrazitih barvnih možnostih in je kombinirana s stilskim poudarkom na C-stebričkih. Odpiranje steklene sončne strehe sivega odtenka je enostavno s pritiskom gumba, samodejni usmerjevalnik vetra pa zagotavlja najboljše ravnovesje med svobodo in udobjem.

Popolnoma električni MINI Countryman – zunanjost – streha Popolnoma električni MINI Countryman – zunanjost – streha
Popolnoma električni MINI Countryman – zunanjost – pozdravna luč Popolnoma električni MINI Countryman – zunanjost – pozdravna luč

VEDNO STE DOBRODOŠLI.

Vstop v vaš popolnoma električni MINI Countryman je vedno posebna priložnost. Ko se približate ali zapuščate svoj MINI, se sproži pozdravna orkestracija, ki ustreza vašemu razpoloženju.& Opcija vključuje sprednje in zadnje luči s tremi različnimi izbirnimi svetlobnimi slogi ter projekcijo logotipa prek zunanjega ogledala na sovoznikovi in voznikovi strani.