Loader

Looks like the MINI you've been you-ifying hasn't been saved. If you'd like to come back and keep tinkering, save it and give it a sweet name so you can pick up where you left off

 

Your unique mini, Ready to play.

Your MINI - exterior Your MINI - interior

Request an offer.

Book a test drive.

Ups! Eden je preveč.
MINI Clubman, pogled s strani

NOVI MINI CLUBMAN.

Novi MINI Clubman vas prevzame že z enim samim pogledom. Njegova drzna in značilna oblika dvigne veliko prahu. Ni pa le paša za oči, to je MINI za vsako priložnost – sploh sedaj, ko je še bolj vsestranski kot kdaj koli prej.

MINI Clubman, diagonalni pogled od spredaj

V ELEGANTNI PREOBLEKI.

Ikonska šesterokotna rešetka hladilnika in velika okrogla sprednja žarometa novega MINI Clubman so dobili svežo in trendovsko prenovo. Nove oblikovne linije prinašajo eleganco skupaj z značilnim sprednjim in zadnjim spojlerjem ter povsem novima elementoma Air Breather za sprednjima kolesoma. Ne spreglejte pa tudi nove, osvetljene antene v obliki plavuti na strehi.

MINI Clubman, pogled od zadaj

NEPOZABEN KONEC.

Poglejmo si značilna in zelo dostopna vrata Split Doors novega vozila MINI Clubman. Kadar imate polne roke, vam funkcija za enostavno odpiranje omogoča prostoročen dostop, s tem da z nogo zamahnete pod zadnjim odbijačem – pa tudi z daljinskim upravljanjem. Nove horizontalne luči, široka ramena in atletska drža zadka sprožijo občudovanje.

MINI Clubman, profil odprte karoserije

NA NOVO IZUMLJEN PROSTOR.

Novi MINI Clubman je daljši in širši od svojega predhodnika – in, kar je še izboljšano, ves ta prostor je bolj modro izkoriščen. Dodaten prostor omogoča vpeljavo petih sedežev, štirih bočnih vrat za potnike in značilna vrata Split Doors na zadku za udobje in praktičnost.

VSI SISTEMI PRIPRAVLJENI.

Kot vi, je tudi novi MINI Clubman družabna žival. Tako dobro je povezan, da je vedno pred svojim časom. Dodatni paket MINI Connected** vas poveže z družbenimi viri, spletno glasbo, informacijami za vožnjo, aplikacijami v vozilu in še marsičem. In to na način, kot ga zmore le MINI.

MINI Clubman, prikaz MINI Connected

VSI SISTEMI PRIPRAVLJENI.

Osrednji prikazovalnik MINI je okno v svet tehnološke opreme in spletnih storitev. Nastanjen je v ikonskem okroglem vmesniku s čudovitim visokoločljivim barvnim zaslonom. Kristalno jasen zaslon nadzoruje vse – razvedrilo, navigacijo in napredno tehnologijo MINI Connected. Pomislite na glasbo, pretočne vsebine, informacije za vožnjo in aplikacije v vozilu.

MINI Clubman, head-up projektor

GLAVE GOR.

Z MINI Head-Up projektorjem imate oči na cesti. Prozorno steklo se izvleče pred vetrobranskim steklom in projicira pomembne podatke za vožnjo prav pod vašim pogledom na cesto. Preverjanje informacij, kot so navigacijski napotki ali hitrost, še nikoli ni bilo enostavnejše.

MINI Clubman, prikaz osrednjega prikazovalnika MINI

PREPUSTITE SE SVETLOBI.

LED obroč okoli osrednjega prikazovalnika MINI spreminja barvo v odzivu na različne dogodke, kot so glasnost glasbe, pospeševanje motorja, telefonski klici in navigacijski napotki.

MINI NAVIGATION SYSTEM PROFESSIONAL.

NAVIGACIJSKI SISTEM MINI PROFESSIONAL

Paket Wired exclusive: 22,4-cm/8,8-palčni zaslon na dotik je v celoti prenovljen. Je povsem enostaven za uporabo in zagotavlja jasen pregled nad mnogo informacijami, ki jih imate zdaj na dosegu roke. Opremljen je tudi s funkcijo deljenega zaslona.

NAJPREJ VARNOST.

Tisto, kar je v MINI Clubman daleč najpomembnejše, pa ste seveda vi. Zato vam inteligentna oprema vedno nudi asistenco med vožnjo in se odzove v trenutku, ko se pojavi nevarnosti trka. S tem zagotovi, da je varnost vedno na prvem mestu, vi pa ste lahko brez skrbi ne glede na to, kam vas odpelje MINI Clubman.

MINI Clubman, parkirni asistent

PARKIRNI ASISTENT.

Z novim MINI Clubman bo vaš prihod vedno pustil vtis. Parkirni asistent natančno oceni prazna parkirna mesta, preden prevzame nadzor nad volanom in tako poskrbi, da nalogo parkiranja vedno opravi brezhibno. Vse, kar morate storiti je, da dodate malo plina in da zavirate.

MINI Clubman, električna parkirna zavora

ELEKTRIČNA PARKIRNA ZAVORA.

Novi MINI Clubman tudi zavira v slogu, zato se lahko kar poslovite od velike in nerodne ročne zavore. Električna parkirna zavora se vklopi s preprostim pritiskom na gumb, zavore pa se nato aktivirajo vsakič, ko ustavite, parkirate ali speljujete na klancu.

MINI Clubman, prtljažnik

PREGRADNA MREŽA ZA PRTLJAŽNIK.

Včasih preproste stvari pomenijo največ. Če morate močno zavirati, neprecenljiva pregradna mreža varuje potnike v potniški kabini pred vsem, kar bi se sicer lahko zgrnilo nanje iz prtljažnika.

OBLIKA PODROBNO.

Pobliže si oglejte novo vozilo MINI Clubman.

MINI Clubman, armaturna plošča in volan

NOVA OBLIKA KOKPITA.

S takšno množico moderne opreme je odlična novica, da ima novi MINI Clubman povsem prenovljen kokpit, ki je tako inovativen, kot tehnologija v njem. Nova sredinska konzola sprosti dodaten prostor, s tem da se odpove tradicionalni ročni zavori. Upravljalni elementi so jasno označeni z barvno masko armaturne plošče.

MINI Clubman, barva in okrasje

BARVA IN OKRASJE.

Razkošno oblazinjenje in kakovostni materiali vključujejo novo oblazinjenje sedežev v usnju Chester s šivi v karirastem vzorcu. Vse površine so barvno bolj usklajene kot oblikovalski studio. Celo z vratnimi okvirji.

MINI Clubman, oprema notranjosti MINI Yours

MINI YOURS.

Novi MINI Clubman bo sicer že sam po sebi pritegnil veliko pozornosti, program oblikovanja MINI Yours pa vam še dodatno omogoča, da svojega ljubljenca opremite po svoje z edinstvenimi stilskimi poudarki tako zunaj kot znotraj.

John Cooper Works

Dajte vse od sebe.

Več moči. Več ekskluzivnih izboljšav. Več užitka v vožnji. Modeli vozil MINI John Cooper Works so potomci dirkaške legende Johna Cooperja in so še vedno tako navdušujoči kot so bili takrat, ko so na dirkališču pometli s konkurenco. Če si želite divjega razurjenja, brez da bi se odrekli ekskluzivnosti, ste prišli na pravo mesto.

MINI Clubman

SPOZNAJTE DRUŽINO MINI.

Družina MINI Clubman
MINI Clubman
Moč
Emisije
g/km CO2 disclaimer
Gorivo
l/100 km disclaimer
Pospešek
s 0-100 km disclaimer
One Od 23.300 €
75 (102)
5,1 - 5,3, 5.1, 5.3
One D Od 25.250 €
85 (116)
3,8 - 3,9, 3.8, 3.9
Cooper Od 25.150 €
100 (136)
5,1 - 5,3, 5.1, 5.3
Cooper D Od 27.400 €
110 (150)
4,1 - 4,4, 4.1, 4.4
Cooper S Od 29.750,01 €
141 (192)
6,2 - 6,3, 6.2, 6.3
Cooper S ALL4 Od 31.800 €
141 (192)
6,9 - 7, 6.9, 7.0
Cooper SD Od 31.000 €
140 (190)
4,5 - 4,6, 4.5, 4.6
Cooper SD ALL4 Od 35.050 €
140 (190)
4,8 - 4,9, 4.8, 4.9
Clubman ALL4 Od 37.750 €
170 (231)
7,4, 7.4, 7.4