MINI Clubman – stranski pogled – rdeča in črna MINI Clubman – stranski pogled – rdeča in črna

MINI CLUBMAN.

MINI Clubman – pogled od spredaj – rdeča in črna

OBLIKA, KI NAVDIHUJE.

Odlično opremljen in zelo vsestranski MINI Clubman prinaša zapeljivo mešanico oblikovanja, moči in prefinjenosti. Z udobnimi, dinamično zasnovanimi sedeži za pet oseb, osvetljenimi notranjimi oblogami in premijskimi materiali ponuja tako vznemirjenje kot dovršenost izdelave. Pretanjeni in privlačni oblikovani poudarki bogatijo vašo kabino in armaturno ploščo, ki zajema veličasten 8,8-palčni zaslon na dotik. Vse to pa je podkrepljeno z najnovejšimi tehnologijami, ki vas povezujejo in zabavajo.
MINI Clubman – pogled od spredaj – siva in črna

IZRAZEN, EKSKLUZIVEN IN ZMOGLJIV.

MINI Clubman, ki združuje osebnost z natančnostjo, je zasnovan z mislijo na kakovost in praktičnost. Modelsko serijo poganjajo motorji MINI Twin Power Turbo, ki jih je mogoče kombinirati s štirikolesnim pogonom ALL4 in ki zagotavljajo prepričljivo zmogljivosti na vsaki cesti. Okretnost kot pri gokartu, ki je značilna za blagovno znamko MINI, je izboljšana s sistemom vzmetenja visoke kakovosti. Elegantna silhueta s krepkimi obrisi je v popolni harmoniji s prepoznavnimi deljenimi vrati na zadku, ki jih lahko odprete z zamahom noge pod zadnjim odbijačem. Zadnje luči z motivom Union Jack pa zelo jasno poudarjajo britansko poreklo.

KREATIVNA IZRABA PROSTORA.

0

litrov

Kreativna izraba prostora MINI je umetnost. To je jedro naše filozofije. 360-litrska prostornina prtljažnika in prilagodljivost naslonjal zadnjih sedežev zagotavljata neverjetnih 1.250 litrov za vašo prtljago z dodatnim prostorom za prevoz večjih predmetov. Za brezmejne možnosti načrtovanja.

OBLIKUJTE GA PO LASTNIH PREDSTAVAH.

* Upoštevajte, da v vaši regiji morda niso na voljo vse kombinacije in konfiguracije. Obiščite konfigurator in preverite razpoložljivost.

360-STOPINJSKI POGLED NOTRANJOSTI.

MINI Clubman – notranjost – 360-stopinjski pogled MINI Clubman – notranjost – 360-stopinjski pogled

POUDARKI FUNKCIJ.

PRIVLAČEN. PO OBLIKI.

Znamenito oblikovanje MINI Clubmana združuje vznemirjenje, prepoznavnost in eleganco. Silhueta vozila MINI je na cesti videti povsem samosvoja. Z novimi vpadljivimi poudarki in aerodinamičnimi linijami boste v trenutku začutili svojo priložnost. Ob pogledu na notranjost in zunanjost se mojstrska izdelava in izvedba združita v prepričljivo zgodbo.

POIŠČITE DODATNO OPREMO, KI JO ŽELITE.

MINI Clubman – dodatna oprema
MINI Clubman – MINI Connected

MINI CONNECTED.

JE BLIŽJE, KOT SI MISLITE.

IZŽIVITE STRAST Z MINI FINANCIAL SERVICES.

Z MINI Financial Services.
MINI Clubman – stranski pogled – rdeča in črna

NAREDITE NASLEDNJI KORAK.