MINI Connected – ikona za povezljivost MINI Connected – ikona za povezljivost
MINI CONNECTED.

VSA OPREMA.

MINI – siva distančna črta MINI – siva distančna črta

RAZVEDRILO.

MINI Connected – sprejemnik DAB MINI Connected – sprejemnik DAB

SPREJEMNIK DAB.

Sprejemnik DAB (digitalno predvajanje zvoka) vam omogoča preprosto preklapljanje med priljubljenimi radijskimi postajami z izvrstno kakovostjo zvoka, kjer je prisoten digitalni sprejem. Omogočen je tudi DAB+ za še večjo izbiro in boljšo kakovost zvoka. Poleg tega pa imate na voljo še druge informacije, kot so prometne in vremenske posodobitve, naslovi skladb in podrobnosti o izvajalcu.
MINI Connected – Visual Boost Radio MINI Connected – Visual Boost Radio

MINI VISUAL BOOST RADIO.

MINI Visual Boost Radio je na voljo z MINI Connected in čudovitim zaslonom na dotik visoke ločljivosti, ki je enostaven za uporabo. Vključuje dvojni sprejemnik, štiri srednjetonce in dva centralna basa. Ima pa še napravo za prostoročno telefoniranje z vmesnikom Bluetooth in LED-obroč okoli osrednjega prikazovalnika. Enostavno ga lahko upravljate z upravljalnikom MINI na sredinski konzoli.

PREDPRIPRAVA ZA APPLE CARPLAY®.

Predpriprava za Apple CarPlay® je hiter in priročen način za varno uporabo iPhona in priljubljenih aplikacij (za iOS) za volanom vašega MINI. Je multimedijsko vozlišče v avtomobilu, ki vzame stvari, ki jih želite početi med vožnjo, in jih da na zaslon na dotik. Tako lahko dobite napotke, telefonirate, prejemate in pošiljate sporočila ter poslušate glasbo, hkrati pa ostanete popolnoma osredotočeni na dogajanje na cesti. Prav tako vam omogoča upravljanje aplikacije Spotify in izbranih aplikacij tretjih ponudnikov. Glavne funkcije lahko upravljate z upravljalnimi gumbi zaslona na dotik MINI, upravljalnikom MINI ali prek Siri z glasovnimi ukazi. Siri lahko na iPhonu aktivirate tako, da držite gumb za glasovno upravljanje na volanu.

Poiščite podrobnejše informacije o podprtih aplikacijah na http://www.apple.com/ios/carplay/ – in si oglejte, kako lahko naredijo vsakdanje življenje enostavnejše, lažje in bolj povezano.

MINI Connected – Drive Services in vreme MINI Connected – Drive Services in vreme

MINI CONNECTED DRIVE SERVICES.

MINI ConnectedDrive Services vam omogočajo, da počnete vse, kar želite, in se povežete z vsem, kar je za vas pomembno. Uživajte v množici inteligentnih storitev in aplikacij za vozilo, ki vam zagotavljajo informacije in zabavo ves čas potovanja. Opcija vam bo omogočala tudi uporabo nove aplikacije MINI.
MINI Connected – informacije o parkiranju na spletu MINI Connected – informacije o parkiranju na spletu

MINI ONLINE.

MINI Online v lično zasnovanem paketu združuje številne storitve in aplikacije, da boste na tekočem z vsem, kar se dogaja okoli vas. Stalno se posodablja z novimi aplikacijami, saj si prizadevamo zagotoviti dodatne funkcionalnosti in koristi za svoje uporabnike*.

NOVICE.

Bodite na tekočem z najnovejšimi novicami, ki jih stalno posodabljajo Thomson Reuters/CBC/AFP in druge tiskovne agencije*. Vsebina, ki jo prejmete, je izbrana glede na vaše prednostne kategorije, kot so posel ali šport, svet in panorama (vsebina se lahko razlikuje glede na trg in jezik). Da bi zagotovili, da se med vožnjo še naprej osredotočate na cesto in promet, vam lahko izbrane novice po potrebi prebere zvočna funkcija pretvorbe besedila v govor. Prav tako lahko shranite posamezne vire RSS.

VREME.

Obveščali vas bomo o vremenu, ki ga lahko pričakujete na cilju. Če pogledate pod razdelek MINI Online, vam ponuja podroben dnevni predogled in obete za naslednjih pet dni. To vključuje jutro, opoldan, večer, noč, verjetnost dežja, hitrost in smer vetra, vlažnost in temperaturo "čuti se kot". V nekaterih državah ponuja tudi indeks kakovosti zunanjega zraka.

INFORMACIJE O DRŽAVAH.

Preberite več o omejitvah vožnje in pravilih po državah. Pozanimajte se o omejitvah hitrosti, obvezni opremi in posebnih pravilih.

INFORMACIJE O PARKIRANJU.

Poiščite možnosti parkiranja v bližini ali na določenih lokacijah. Pozanimajte se o delovnem času, razpoložljivosti in parkirninah (če so podatki na voljo).

RADARSKA SLIKA PADAVIN.

Kot del vremenske aplikacije prikazuje zemljevid s padavinami za izbrane lokacije, na primer obvesti vas, ko se padavine približujejo vaši trenutni lokaciji ali cilju.

SPLETNO ISKANJE.

Poiščite in najdite katero koli zanimivost v samo nekaj sekundah. Poiščete lahko tudi lokacijske storitve. Zadetki so prikazani skupaj z naslovom, telefonskimi številkami in razdaljami od določenih lokacij. Kjer je mogoče, so na voljo tudi dodatne informacije, kot so ocene in mnenja uporabnikov (če so na voljo), delovni čas in slike.

WIKI LOCAL.

Poiščite in preberite članke iz Wikipedije v zvezi z bližnjimi kraji ali določenimi lokacijami. Sami se odločite, kaj želite vedeti. Aplikacije v vašem MINI so tam za vas z vsemi odgovori.

* Nekatere aplikacije in storitve so odvisne od posamezne države.

MINI Connected – Spotify MINI Connected – Spotify

SPOTIFY.

MINI in Spotify vam prek ozvočenja MINI omogočata dostop do vse glasbe, ki jo boste kdaj potrebovali. Samo povežite brezplačno aplikacijo Spotify iPhone® s svojim sistemom MINI Connected in se prepustite glasbenemu užitku z več kot 30 milijoni skladb ter radiem Spotify. Lahko si ustvarite tudi lastne predvajalne sezname, tako da imate popolno glasbo za vsako razpoloženje. Glasbo aplikacije Spotify v celoti nadzorujte prek MINI Connected in s tem preprečite odvračanje pozornosti zaradi uporabe telefona.
MINI Connected – srednjetonci MINI Connected – srednjetonci

DODATNI SREDNJETONCI.

Poleg že tako in tako odličnega ozvočenja, ki je standardno vgrajeno v vaše vozilo, vam MINI Connected Media in višji paketi ponujajo še dva dodatna srednjetonska zvočnika. Nameščena sta na oblogah sprednjih vrat ter zagotavljata čistejši in jasnejši zvok. S preprostim uravnavanjem glasnosti in glasovnimi ukazi bo vaša vožnja kar najbolj varna in udobna.
MINI – siva distančna črta MINI – siva distančna črta

POTOVANJE.

MINI Connected – prometne informacije MINI Connected – prometne informacije

REAL TIME TRAFFIC INFORMATION (RTTI).

Bodite korak pred prometom in se izognite zamudam zaradi podajanja prometnih informacij v realnem času (RTTI) (v kombinaciji z navigacijskim sistemom MINI Connected). Opozarja vas o nesrečah, prometnih zastojih in delih na cesti. RTTI vam pomaga, da boste našli najhitrejše poti in se izognili morebitnim prometnim zamaškom. Redno vas obvešča o prometnih razmerah na vseh glavnih cestah in avtocestah. Preračuna, kakšne zamude je mogoče pričakovati, in vam predlaga obvoze, da se lahko odzovete pravočasno.

V glavnem meniju izberite "Navigacija" in nato "Zemljevid". Prometne razmere so prikazane v barvah v razdelku "Pogledi zemljevida". Zelena pomeni tekoč promet. Rumena je za zgoščen promet. Oranžna je za počasi premikajoč promet. Rdeča pa pomeni, da promet stoji. Takoj ko so na voljo novice za določeno pot, se v razdelku "Prometne informacije" prikaže rumeno ali rdeče opozorilo. Podrobnosti o zamudi in morebitnih obvozih so na voljo, če kliknete na "Prometne informacije".

MINI Connected – navigacijski sistem MINI Connected – navigacijski sistem

NAVIGACIJSKI SISTEM MINI.

Navigacijski sistem MINI vam omogoča navigacijo poti, ki vas vodi do cilja s kombinacijo glasovnih ukazov, različnih pogledov zemljevida in puščic na zelo kakovostnem zaslonu na dotik visoke ločljivosti, ki je enostaven za uporabo. Omogoča vam, da pomanjšate in povečate aplikacijo, s čimer dobite jasen in podroben pregled svoje poti. Sistem vam ponuja tudi nočni način, RTTI in funkcijo iskanja zanimivosti (POI), da vas vodi hitro in varno do cilja. Upravljate ga z upravljalnikom MINI, posodobitve zemljevidov pa so na voljo prek USB. Gledano v celoti, vaš MINI Visual Boost Radio spremeni v izkušenega in strokovno podkovanega vodiča.
MINI Connected – Remote Services MINI Connected – Remote Services

REMOTE SERVICES.

Remote Services vam omogočajo dostop do vašega MINI in aktiviranje nekaterih njegovih funkcij s telefonom na daljavo, če imate nameščeno aplikacijo MINI. To pomeni, da lahko hitro najdete svoje vozilo, ki ste ga parkirali na neznanem kraju. Vrata lahko zaklenete in odklenete na daljavo. In tudi klimatsko napravo in prezračevanje lahko aktivirate od daleč, da poskrbite, da bo temperatura v notranjosti pred odhodom točno takšna, kot vam je všeč. Aplikacija MINI vam omogoča vse to in še več.
MINI Connected – samodejna posodobitev zemljevidov MINI Connected – samodejna posodobitev zemljevidov

SAMODEJNA POSODOBITEV ZEMLJEVIDA PO ZRAKU.

Da bi čim bolj izkoristiti svoj navigacijski sistem MINI, priporočamo, da redno posodabljate svoje zemljevide. Cestna omrežja se hitro spreminjajo, od zapor, večjih vzdrževalnih del do popolnoma novih cest. Zato nenehno posodabljamo kartografske podatke, da bi zagotovili, da imajo vozniki MINI pod prsti zmogljivo navigacijo. Posodobitve navigacijskega zemljevida vaše države se pošljejo v MINI do štirikrat letno in se samodejno namestijo po zraku (OTA).

Sistem prikaže nove posodobitve takoj, ko so na voljo. Vse, kar morate storiti, je, da jih potrdite. Za popolne posodobitve zemljevida se obrnite na svojega trgovca z vozili MINI.

MINI – siva distančna črta MINI – siva distančna črta

ASISTENCA.

MINI Connected – sistem za klic v sili MINI Connected – sistem za klic v sili

SISTEM ZA KLIC V SILI.

Če v primeru nesreče ne morete neposredno poklicati na pomoč, je dobro vedeti, da MINI lahko. Z opcijskim inteligentnim sistemom za klic v sili vaš MINI samodejno pošlje klic v sili razpoložljivim lokalnim službam za pomoč na cesti. Kartica SIM in vgrajena telematska naprava posredujeta ustrezne podatke, kot so natančne koordinate GPS vašega MINI, številka šasije (VIN), vrsta trka (npr. kje točno je prišlo do udarca), stanje zračnih blazin in varnostnih pasov, število potnikov ter smer vožnje. Posebej usposobljeno osebje bo nato vzpostavilo stik z vami in obvestilo ustrezne reševalne službe, da bo pomoč čim hitreje dosegla prizorišče. Osebje vam bo ves čas nudilo pomoč po telefonu – če je mogoče, tudi v vašem maternem jeziku. Funkcijo lahko sprožite tudi ročno.
MINI Connected – obvezen samodejni klic v sili MINI Connected – obvezen samodejni klic v sili

OBVEZEN SAMODEJNI KLIC V SILI.

Vsi novi modeli MINI v EU imajo vgrajen tudi eCall – obvezen samodejni sistem za klic v sili, ki v primeru trka opozori reševalne službe. eCall samodejno pokliče enotno evropsko številko za klic v sili – 112 – v primeru hude prometne nesreče, lokacijo vozila in nadaljnje podatke, pomembne za reševanje, pa sporoči reševalnim službam. Uporabniki so obravnavani v svojem nacionalnem jeziku, ne glede na to, kje je bil sprožen klic v sili. Dodati je treba, da ta storitev ni črna skrinjica in stalno ne beleži položaja vašega MINI. Naprava je vgrajena zaradi dodatne zaščite in v trenutku nezgode zabeleži le omejene podatke, kot so na primer številka šasije (VIN), natančna lokacija (prek GPS) in druge informacije, kot je vrsta trka. eCall ni mogoče uporabljati za spremljanje potez voznika.
MINI – Teleservices – informacijski zaslon MINI – Teleservices – informacijski zaslon

MINI TELESERVICES.

Zdaj si vam ni več treba zapomniti servisnih terminov. Zahvaljujoč funkciji Teleservices, vaš MINI samodejno ve, kdaj je potrebno redno ali nenačrtovano vzdrževanje, in pošlje vse potrebne podatke vam in vašemu prednostnemu servisnemu partnerju MINI.

MINI Connected – razumevanje naravnega jezika MINI Connected – razumevanje naravnega jezika

RAZUMEVANJE NARAVNEGA JEZIKA.

Z MINI se lahko pogovarjate v naravnem jeziku. Razumevanje naravnega jezika ima hitrost obdelave le nekaj sekund in lahko prepozna vaš običajni glas. Zato lahko z MINI komunicirate s svojim glasom in ga tudi prekinete, če želite. Lahko ga celo prosite za stvari, kot so: »Pokaži mi najhitrejšo pot domov.« Ne nazadnje pa je odličen način za nadzor številnih funkcij telefona, tako da imate lahko roke ves čas na volanu in oči varno uprte na cesto.
MINI – siva distančna črta MINI – siva distančna črta

UDOBJE.

MINI Connected – udobje MINI Connected – udobje

6,5-/8,8-PALČNI ZASLON NA DOTIK.

Izboljšajte svojo povezavo z digitalnim svetom in izkoristite moč tehnologije MINI s 6,5- ali 8,8-palčnim zaslonom na dotik visoke ločljivosti. Premijski vmesnik vam omogoča preprost dostop do vseh aplikacij vašega MINI, z navigacijskim sistemom pa boste imeli pred očmi najjasnejšo sliko svoje poti. Z napredno tehnologijo zaslona na dotik imate vse inovativne funkcije za razvedrilo, komunikacijo in navigacijo dobesedno na dosegu roke.
MINI Connected – Concierge Services MINI Connected – Concierge Services

CONCIERGE SERVICES.

Pozno zvečer je in iščete lekarno, dobro restavracijo, bankomat ali pa morate rezervirati sobo v hotelu. Preprosto pritisnite "Concierge Services" v navigacijskem meniju MINI Connected in eden od vaših "osebnih asistentov" bo stopil v stik z vami prek brezplačnega klica s pomočjo predhodno nameščene kartice SIM. Ni vam treba uporabiti lastnega telefona. Naša ekipa Concierge Services zagotavlja hitro lokacijsko storitev ter poišče in razišče vse zanimivosti za vas 24 ur na dan. Naslovi in druge podrobnosti se prenesejo neposredno v navigacijski sistem vašega MINI. Vaše prednosti na kratko:

  • Razpoložljivost 24 ur na dan
  • Individualna, osebna informativna služba, ko ste na poti
  • Svetovanje, načrtovanje in organizacija
  • Neposreden prenos naslovov v navigacijski sistem
  • Brez dodatnih stroškov doma ali v tujini
  • Storitev deluje neodvisno od vašega mobilnega telefona

Prosimo, upoštevajte, da je trenutno na voljo samo kot dodatna storitev v kombinaciji z opcijama MINI Connected Navigation in MINI Connected Navigation Plus. Razpoložljivost je lahko odvisna od specifikacije opreme, dodatne opreme in datuma proizvodnje vozila. Prosimo, posvetujte se s svojim trgovcem z vozili MINI za več informacij, če je potrebno.

MINI Connected – multifunkcijski upravljalnik MINI Connected – multifunkcijski upravljalnik

MINI CONNECTED.

MINI Connected zagotavlja temelje široki paleti inteligentnih storitev in aplikacijam za pametne telefone, ki si jih lahko varno ogledate na zaslonu na dotik svojega MINI. Gre dejansko za prvotni paket povezljivosti MINI, ki je zdaj močno izboljšan z novimi paketi. MINI Connected deluje kot vaš neprecenljivi sopotnik, ki vam omogoča dostop do razvedrilnih vsebin in organizira vaš dan z vključevanjem informacij iz vaše naprave, bodisi znotraj ali zunaj vašega MINI. Funkcije lahko enostavno upravljate z upravljalnikom MINI ali multifunkcijskim volanom. Uživate lahko tudi priročen dostop do glasbenih aplikacij, kot je Spotify.

Prosimo, upoštevajte, da se lahko razpoložljivost in funkcionalnost razlikujeta glede na različico in posamezno državo.

MINI Connected – funkcije Amazon Alexa MINI Connected – funkcije Amazon Alexa

MINI CONNECTED XL.

MINI Connected XL je inteligentna razširitev MINI Connected in vključuje dodatne pametne aplikacije, ki vam bodo v pomoč ves čas. Amazonova inteligentna glasovna asistentka Alexa* bi se na primer lahko kmalu pogovarjala z vami med vožnjo in vam pomagala organizirati dan ali pa bi vam posredovala najpomembnejše novice in športne rezultate, ko ste za volanom, z enim samim pritiskom gumba.

* Razpoložljivost in funkcionalnost se lahko razlikujeta glede na različico in posamezno državo.

MINI Connected – prostoročna telefonija MINI Connected – prostoročna telefonija

PROSTOROČNA TELEFONIJA.

Paket MINI Connected Navigation Plus vam omogoča, da uživate prostoročno klicanje prek standardne povezave Bluetooth svojega MINI. Prek Bluetooth lahko z MINI povežete dva mobilna telefona za klicanje in sprejemanje klicev, ne da bi morali svoje roke kdaj umakniti z volana. Preprosto uporabite gumbe na volanu ali glasovno upravljanje. Še več, dodatni vgrajeni mikrofon na sovoznikovi strani zagotavlja izboljšano jasnost zvoka v notranjosti vašega MINI. Induktivna sklopitev z zunanjo anteno avtomobila pa zagotavlja, da je mobilni sprejem vsaj tako dober kot zunaj vozila.
MINI Connected – sprednji naslon za roko MINI Connected – sprednji naslon za roko

SPREDNJI NASLON ZA ROKO.

Sprednji naslon za roko (z odlagalnim predalom) je tako praktičen kot udoben. Zaradi ergonomske oblike omogoča enostaven dostop do upravljalnika MINI. Naslon za roko lahko zložite in ga pritrdite v več položajih. Na njegovi zgornji strani je trpežna brezžična priklopna postaja, opremljena s telefonskim adapterjem, ki zagotavlja brezhibno integracijo pametnega telefona s podporo standarda QI v vaše vozilo, hkrati pa mu omogoča varno shranjevanje in hitro polnjenje.
MINI Connected – brezžično polnjenje MINI Connected – brezžično polnjenje

BREZŽIČNO POLNJENJE.

Podstavek MINI Wireless Charging, nameščen na sredinskem naslonu za roko, vam omogoča varno shranjevanje in polnjenje pametnega telefona s podporo standarda QI med vožnjo, hkrati pa v kokpitu ne boste imeli nobenih vidnih kablov. Takoj ko telefon položite na polnilno postajo, se baterija začne samodejno polniti. Ko ga priklopite, LED-lučka kaže, da je telefon povezan in se polni. Podstavek za polnjenje telefonu omogoča tudi najboljši možni sprejem, saj ga prek induktivne sklopitve poveže z zunanjo anteno. Prosimo, da pri svojem pooblaščenem trgovcu MINI preverite podrobnosti o združljivosti. Upoštevajte tudi, da sme ta podstavek za polnjenje namestiti samo strokovno usposobljen tehnik v specializirani mehanični delavnici. Vaš servisni partner MINI vam bo prav tako z veseljem pomagal pri namestitvi.

MINI Connected – Amazon Alexa Integration MINI Connected – Amazon Alexa Integration

AMAZON ALEXA INTEGRATION.

Morda jo poznate od doma, zdaj pa bi se vam Alexa lahko v kratkem pridružila tudi na potovanjih. Preprosto tri sekunde držite gumb za glasovno upravljanje na volanu in dodajte še več udobja svojemu voznemu doživetju MINI. Dostopajte do storitev in razvedrilnih vsebin ter celo nakupujte med vožnjo z Amazonom. Alexa lahko nadzoruje tudi nekatere funkcije v vašem pametnem domu z glasovnim ukazom, kot je nastavitev temperature pred vašim prihodom domov.

Prosimo, upoštevajte, da je Amazonova glasovna asistentka Alexa na voljo samo v kombinaciji z opcijo MINI Connected XL.

MINI Connected – vmesniki MINI Connected – vmesniki

VMESNIK(I) USB.

Priključek USB na dnu sredinske konzole je dejansko pomožni vhod (in hkrati polnilnik), ki vam omogoča neposredni nadzor in predvajanje glasbe z glasbenih predvajalnikov pa tudi upravljanje datotek na pomnilniških ključih in pametnih telefonih. Priključitev naprav na vmesnik USB je glede na opremo preprosta in enostavna in jo je mogoče izvesti z originalnimi kabli USB ali adapterskim kablom MINI, ki je na voljo v ponudbi dodatne opreme.

Paket Connected Navigation Plus vsebuje dvoje vrat/vmesnikov USB drug poleg drugega na sredinski konzoli: tipa A/1,5 A in tipa C s 3 A za izjemno hitro polnjenje mobilnih naprav, kar vam omogoča uporabo in polnjenje dveh pametnih telefonov (ali drugih naprav) hkrati.

MINI Connected – upravljalnik MINI Connected – upravljalnik

UPRAVLJALNIK MINI.

Upravljalnik MINI, ki je nameščen na sredinski konzoli, omogoča enostavno krmarjenje po vseh vsebinah in funkcijah MINI Connected z vrtenjem, pritiskanjem in nagibanjem gumba. Pomanjšana upodobitev upravljalnika se prikaže tudi na zaslonu na dotik, tako da lahko zlahka vidite, kje ste v MINI Connected in kaj počnete. Prav tako obsega gumbe za neposredno izbiro medijev, telekomunikacije, glavnega menija, radia in navigacije. Gumb Option odpre stran z nastavitvami, skladno s kontekstom, s pritiskom gumba Back pa se vrnete na zadnjo izbrano stran.
MINI Connected – upravljalnik Touch MINI Connected – upravljalnik Touch

UPRAVLJALNIK MINI TOUCH.

Zaradi upravljalnika MINI na sredinski konzoli imate tehnologijo MINI Connected na dosegu roke. Upravljalnik, občutljiv na dotik, vam omogoča priročno upravljanje sistema MINI Connected z eno roko. S pritiskom gumbov ali risanjem po sledilni ploščici lahko ukazujete sistemu, od novega potovalnega cilja do iskanja multimedije ali seznama svojih stikov in telefonskih številk. Osrednji nadzorni prikazovalnik vam omogoča enostavno in priročno sledenje vsem funkcijam, ki jih upravljate z upravljalnikom. Intuitivno upravljanje pa znatno zmanjša tudi breme za vas kot voznika, tako da boste lahko še naprej v celoti osredotočeni na dogodke na cesti.
MINI Connected – prostoročni vmesnik Bluetooth MINI Connected – prostoročni vmesnik Bluetooth

PROSTOROČNI VMESNIK BLUETOOTH.

Prostoročni vmesnik Bluetooth brezžično in inteligentno poveže združljive pametne telefone, ki podpirajo Bluetooth, s sistemom vašega MINI in seveda z intuitivnimi možnostmi prikaza in upravljanja. To pomeni, da lahko v MINI neposredno dostopate do najpomembnejših podatkov in funkcij svojega telefona ali naprave. Je izjemno varen in udoben za uporabo, saj ga lahko upravljate z upravljalnikom MINI, multifunkcijskim volanom ali glasovnim upravljanjem.
MINI Connected – pretočno predvajanje zvoka z Bluetooth MINI Connected – pretočno predvajanje zvoka z Bluetooth

PRETOČNO PREDVAJANJE ZVOKA Z BLUETOOTH.

Pretočno predvajanje zvoka z Bluetooth omogoča prostoročnemu vmesniku Bluetooth brezžični prenos glasbenih podatkov v zvočni sistem vašega MINI. To je mogoče samo v kombinaciji z opcijo MINI Visual Boost Radio in vsemi opcijami paketov MINI Connected. Funkcija pretvorbe besedila v govor vam omogoča, da prisluhnete vsebinam prek zvočnega sistema. Odvisno od nameščene opreme pa lahko mobilni telefon upravljate z upravljalnikom MINI, multifunkcijskim volanom ali glasovnim upravljanjem.
MINI Connected – predpriprava za mobilni telefon Bluetooth z razširjeno funkcionalnostjo MINI Connected – predpriprava za mobilni telefon Bluetooth z razširjeno funkcionalnostjo

PREDPRIPRAVA ZA MOBILNI TELEFON BLUETOOTH Z RAZŠIRJENO FUNKCIONALNOSTJO.

Ta opcija omogoča prostoročno telefoniranje in poveže do dva združljiva telefona s sistemom vašega MINI, hkrati pa znatno izboljša kakovost zvoka telefonskih pogovorov. Vključuje sredinski naslon za roko s priklopnim podstavkom, ki je idealen za shranjevanje in polnjenje mobilnega telefona. Dobite pa še usnjen športni volan s tremi kraki in multifunkcijskimi gumbi, ki ne le izboljša vašo vozniško izkušnjo, temveč nudi tudi popoln način za upravljanje številnih funkcij vašega telefona.
MINI Connected – usnjen športni volan MINI Connected – usnjen športni volan

USNJEN ŠPORTNI VOLAN MINI.

Ergonomsko oblikovan in izredno mehak športni volan s kontrastnimi šivi v barvi Petrol vam zagotavlja še posebej dober oprijem, notranjosti pa podarja samozavesten in športen značaj. Multifunkcijski gumbi vam na dosegu roke ponujajo različne enostavne možnosti za telefoniranje, glasovno upravljanje in upravljanje zvoka ter funkcije, kot je asistent za uravnavanje hitrosti.
MINI – siva distančna črta MINI – siva distančna črta

eDRIVE.

MINI Connected – eDrive Services – priključni hibrid MINI Connected – eDrive Services – priključni hibrid

eDRIVE SERVICES ZA VAŠ PRIKLJUČNI HIBRID.

Opcijske eDrive Services iz MINI Connected pomagajo povečati udobje, praktičnost in učinkovitost vašega priključnega hibrida MINI Countryman. Na zemljevidu vam lahko prikažejo najbližje polnilne postaje na kateremkoli območju, doseg baterije, trenutno stanje napolnjenosti in preostali čas polnjenja. Vse informacije so jasno prikazane na osrednjem prikazovalniku vozila ali prek aplikacije MINI. Omogočajo tudi izboljšane možnosti predpriprave baterije in Remote Services, ki vam zagotavljajo priročno upravljanje funkcij vozila s pametnim telefonom. Poleg zaklepanja in odklepanja na daljavo lahko prilagodite tudi nastavitve za polnjenje in klimatsko napravo ob določenih urah odhoda. In ne nazadnje vam pomagajo tudi pri učinkovitejši vožnji z analizo podatkov vaše zadnje vožnje skupaj z dodatnimi statističnimi podatki.
MINI Connected – eDrive Services – Electric MINI Connected – eDrive Services – Electric

eDRIVE SERVICES ZA VAŠ MINI ELECTRIC.

Opcijske eDrive Services iz MINI Connected pomagajo povečati udobje, praktičnost in učinkovitost vašega MINI Electric. Med vožnjo stalno izračunavajo vašo Green Route – energetsko najučinkovitejšo pot, ki jo lahko trenutno uberete do cilja. Aplikacija MINI vam v realnem času kaže, kje so najbližje polnilne postaje, vrste polnilnih postaj in zagotovljene zmogljivosti polnjenja. Storitve si vedno prizadevajo zagotoviti, da boste dosegli želeno polnilno postajo. Prikažejo pa vam tudi doseg za vse načine vožnje, trenutno stanje napolnjenosti baterije in preostali čas polnjenja.
MINI – siva distančna črta MINI – siva distančna črta

ODKRIJTE VEČ O MINI CONNECTED.

MINI Connected – ikona za aplikacijo MINI Connected – Remote Services MINI Connected – ikona za aplikacijo MINI Connected – Remote Services

RAZIŠČITE UČINKE BREZHIBNE POVEZLJIVOSTI.

KAJ IMATE OD TEGA?

MINI Connected je nabor inteligentnih funkcij in storitev, vključno z aplikacijo MINI, ki vas in vaše potnike povezujejo z MINI, hkrati pa zagotavlja, da ste varno in brezhibno povezani s svetom okoli sebe. Pomaga vam olajšati vsakdanje življenje. Vožnjo pa naredi varnejšo in bolj zabavno.
MINI Connected – povezljivost MINI Connected – povezljivost
MINI Connected – zaslon na dotik – multimedija MINI Connected – zaslon na dotik – multimedija
MINI Connected – ikona za pakete MINI Connected – ikona za pakete

CELOTEN NABOR POVEZLJIVOSTI.

PAKETI IN OPREMA.

Izkoristite moč premijske tehnologije z MINI Connected. Poleg udobja upravljanja na daljavo, funkcije Send-to-Car in klica v sili se ponaša še s celo vrsto zanimivih funkcij in aplikacij, ki vas povezujejo z MINI. Razvrščene so v tri različne pakete. Poiščite tistega, ki je najprimernejši za vas.

MINI Connected - MINI App - Ikona MINI Connected - MINI App - Ikona

VAŠ MOBILNI ASISTENT V VAŠIH ROKAH.

APLIKACIJA MINI.

Z aplikacijo MINI boste svojemu MINI bližje kot kdaj prej. Vstopite v svet povezav in udobja od kjerkoli in kadarkoli z uporabo pametnega telefona.
MINI Connected – navigacija – prometne posodobitve MINI Connected – navigacija – prometne posodobitve
MINI Connected – pomoč – FAQ MINI Connected – pomoč – FAQ
POMOČ IN PODPORA.

POIŠČITE ODGOVORE NA SVOJA VPRAŠANJA.

NAREDITE NASLEDNJE KORAKE.