Loader

Looks like the MINI you've been you-ifying hasn't been saved. If you'd like to come back and keep tinkering, save it and give it a sweet name so you can pick up where you left off

 

Your unique mini, Ready to play.

Your MINI - exterior Your MINI - interior

Request an offer.

Book a test drive.

Ups! Eden je preveč.
MINI Cabrio, profil odprte strehe

OSTANITE ODPRTI.

Novo vozilo MINi Cabrio se vrača z željo po še večjem vznemirjenju. S še bolj elegantno obliko, voznimi lastnostmi gokarta in inteligentno tehnologijo je pripravljen na naslednjo stopnjo pustolovščine – na pustolovščino z odprto streho.

MINI Cabrio, diagonalni pogled od spredaj

IMEJTE ODPRTE SVOJE MOŽNOSTI.

Če je zunaj lepo, zakaj bi čakali? Hitro in tiho. Nov električni mehanizem za zložljivo platneno streho omogoča, da do popolnega razgleda pridete v le 20 sekundah – in to tudi med vožnjo. Platnena streha svoje možnosti pušča odprte – dobesedno. Odločite se namreč lahko za obliko MINI Yours Union Jack, za zložljivo streho kabrioleta tri v enem, ki je lahko zaprta, odprta ali uporabljena kot sončna streha, kjer pribl. 40-centimetrska odprtina omogoča prijetno pihljanje.

MINI Cabrio, pogled od spredaj
MINI Convertible side profile

NAJPREJ VARNOST.

Pustolovci so vedno pripravljeni na karkoli, zato je v novem vozilu MINI Cabrio varnost vedno na prvem mestu. Nov neviden sistem zaščite v primeru prevračanja je najnovejša pridobitev v množici ukrepov, ki zanesljivo ščitijo vas in vaše sopotnike. Zgrabite trenutek.

MINI Cabrio, aplikacija rain warner

RAIN WARNER.

Premočen videz pač ne izgleda preveč dobro … Z novo funkcijo Rain Warner, ki je del MINI Connected XL Journey Mate, boste zanesljivo vedno en korak pred nevihto. To je vsekakor najpametnejša oblika zaščite pred spremenljivimi vremenskimi razmerami.

MINI Cabrio, projekcija logotipa

PROJEKCIJA LOGOTIPA.

Vsak junak ima svojega. Možnost projekcije logotipa MINI projicira svetlobni žarek iz zunanjega ogledala na tla pred voznikova vrata in vam tako zaželi dobrodošlico, še preden vstopite v vozilo. Vaš MINI vas poziva k novi pustolovščini.

MINI Cabrio, MINI Connected XL Journey Mate

ALWAYS OPEN TIMER.

Kako izmerite čas užitka in nore zabave? Kako le, kot pa z dodatno funkcijo Always Open Timer, ki v vozilu MINI Cabrio prikaže čas vožnje z odprto streho – ki pa dejansko je čas užitka in nore zabave.

MINI Cabrio, zaščita v primeru prevračanja

NEVIDNA VARNOSTNA LOKA.

Nov nevidni sistem se v primeru prevračanja aktivira v delčku sekunde, da zavaruje potnike. Skriva se za zadnjima naslonoma za glavo, ki ga prekrivata elegantna črna mat pokrova. Skriti rešitelj.

MINI Cabrio, paket Driving Assistant, sistem City Collision Mitigation

DRIVING ASSISTANT.

Z dodatnim paketom Driving Assistant ste vedno pripravljeni na vse. Sistem Forward Collision Warning pomaga preprečiti trčenje tako, da vas opozori, če je hitrostna razlika med vašim vozilom MINI in prometom pred vami premajhna ali če se spredaj vozeče vozilo prehitro približuje. Sistem nato pripravi zavore, da se ob potrebi po zaviranju v sili odzovejo hitreje in tako čim bolj skrajšajo zavorno pot.

MINI Cabrio, silhueta

AKTIVNA VARNOST PEŠCEV.

Sistem Active Pedestrian Protection zmanjša telesne poškodbe, ki jih utrpi pešec, če pride do trka z vozilom na cesti. Ob trku se pokrov motorja dvigne navzgor in tako kar se le da zmanjša telesne poškodbe pešca.

MINI Cabrio, pogled od zadaj

MINI CONNECTED.**

Najmodernejša tehnologija sreča dušo MINI: to je družabni pomagač pri vaših voznih pustolovščinah. Dodatni paket MINI Connected vas poveže z družbenimi viri, spletno glasbo, pomembnimi informacijami za vožnjo, aplikacijami za uporabo v vozilu in še marsičem.

MINI Cabrio, prikaz mini connected

MINI CONNECTED XL JOURNEY MATE.

Journey Mate je načrtovalec poti, vodič in koledar v enem, ki vam nudi podporo na vsakem koraku vašega potovanja. Tako lahko potovanje mirno načrtujte v udobju vašega doma ter si priskrbite vse potrebne informacije, kot so promet, vreme, parkirna mesta in še veliko več, na poti pa nato sproščeno uživate v vsakodnevnih pustolovščinah.

MINI Cabrio, prikaz Driving Excitement

IZ VSAKE VOŽNJE NAREDITE UŽITEK.

Driving Excitement vam nudi cel kup orodij, ki tako dobro dopolnjujejo vozne lastnosti gokarta, ki so značilne za MINI, da se naval adrenalina nikoli ne konča. Oglejte si analizo svoje vožnje in občudujte sledi, ki jih za sabo puščajo vaše noro zabavne dogodivščine.

MINI Cabrio, prikaz mini connected, online search

NAJ SE POTOVANJE ZAČNE.

Nekam se odpravite – lahko je res kamor koli. Že ste na pol poti, ko vam nenadoma zakruli v želodcu. Ali pa ste nekomu pozabili kupiti darilo. Ali pa si s prijateljem premislite, da namesto na kavo želite v kino. Ni panike. S funkcijo Online Search lahko najdete, kar koli potrebujete kar iz udobja svojega vozila MINI.

MINI Cabrio, prikaz osrednjega prikazovalnika MINI

NABOR APLIKACIJ MINI CONNECTED.

Ja, res je – kamero GoPro lahko upravljate neposredno iz kokpita svojega vozila MINI. Le namestite jo zunaj ali znotraj svojega vozila MINI in nato snemajte na daljavo prek osrednjega prikazovalnika v svojem MINI. Podprti so vsi modeli kamer GoPro Hero HD z WiFi. Podprti so tudi video posnetki, slike in način fotografiranja „photo burst“ in „time laps“. Dostopate lahko celo do prednastavitev, da bo način snemanja za vaš vozni scenarij res optimalen.

MINI Cabrio, aplikacija rain warner

IZGLEDA, DA BO DEŽ.

Premočen videz pač ne izgleda preveč dobro … Z novo funkcijo Rain Warner, ki je del MINI Connected XL Journey Mate, boste zanesljivo vedno en korak pred nevihto. To je vsekakor najpametnejša oblika zaščite pred spremenljivimi vremenskimi razmerami.

OBLIKA PODROBNO.

Pobliže si oglejte novo vozilo MINI Cabrio. Dotikanje dovoljeno…

MINI Cabrio, pogled s strani

MODERNIZIRANA OBLIKA.

O tem ni nobenega dvoma več – novi MINI Cabrio deluje „kot namazan“. Malce daljše, vendar agilne mere ustvarijo bolj elegantno silhueto, ki jo poudari natančno definirana strešna linija. Oblika, ki navduši z vsestransko eleganco.

STREHA SE ZNIŽA. UŽITEK SE ZVIŠA.

Ko pritisnete na plin, želite svet okoli sebe uživati svobodno. Udobni paket MINI Always Open vam to omogoča. Sonce sije, a zunaj je še vedno nekoliko hladno. Ogrevana prednja sedeža bosta v tem primeru poskrbela za sproščeno vožnjo. Snemljiva protivetrna pregrada vas varuje pred prepihom in s tem naredi vožnjo še bolj zabavno. MINI Always Open Timer beleži skupni čas vaše vožnje z odprto streho in kaže, koliko časa lahko sončni žarki razvajajo vašo kožo. S komfortnim dostopom pa ne odklenete le vrat in prtljažnika, kjer vam ni treba vzeti ključa iz žepa: z njim odprete in zaprete tudi streho od zunaj s pritiskom gumba na daljinskem upravljalniku. S paketom MINI Always Open boste udobje in prikladnost doživeli v povsem novi dimenziji.

MINI Cabrio, streha Union Jack, diagonalni pogled od spredaj

NAJPREJ OBLIKA.

Streha kot nobena druga. Predstavljamo vam prvo industrijsko obliko platnene strehe: MINI Yours Union Jack. Ikonska britanska zastava, ki je na tkanini natisnjena v črni/sivi barvi, je za novega MINI Cabrio na voljo v ponudbi dodatne opreme. Obrača glave, če je odprta ali zaprta.

MINI Cabrio, diagonalni pogled od spredaj

ODPRTO NEBO.

Drugi kabrioleti se ne morejo kosati s takšnim razgledom. Strm naklon vetrobranskega stekla pri novem MINI Cabrio se ne vzpenja nad vas, kar ustvari dodatno prostornost in občutek vožnje pod milim nebom.

MINI Cabrio, notranjost MINI Yours

NOTRANJOST PO MERI.

Oblikovana do popolnosti. Svojo notranjost si lahko prilagodite na več načinov, kot ste si kdaj koli mislili. Izbirate lahko med notranjimi površinami, kot je MINI Yours Dark Cottonwood ali MINI Yours Fibre Alloy, spremenite pa lahko tudi instrumentno ploščo in strukturne elemente, tako da se odločite za različico opreme Colour Line in Chrome Line za notranjost.

MINI Cabrio, razpoložljive

BARVE KAROSERIJE.

Izbirate lahko med Pepper White in Volcanic Orange ali enajstimi kovinskimi barvami, vklj. z: Blazing Red, White Silver, Moonwalk Grey, Iced Chocolate, Thunder Grey, Deep Blue, British Racing Green, White Silver, Midnight Black, Electric Blue ali novima Caribbean Aqua in Melting Silver. Chili Red je na voljo ekskluzivno za paket John Cooper Works.

MINI Convertible rear profile

LEP ZADNJI DEL.

Od zadaj ima novi MINI dinamično in uglajeno držo. Enoti zadnjih luči sta obrobljeni z okvirjem iz kroma in postavljeni bolj narazen, pri modelu Cooper S in John Cooper Works pa se spodaj namesto ene, nahajata kar dve končni izpušni cevi. Naj imajo tisti, ki vas skušajo dohiteti, vsaj čudovit pogled.

MINI Convertible back seats

SPREDAJ ALI ZADAJ. UDOBJE VAS PRIČAKUJE.

V novem MINI Cabrio vas pričakuje udobje – tudi zadaj. Prenovljen zadnji sedež ustvari salonsko vzdušje z veliko praktičnosti. Spredaj sta standardno na voljo športna sedeža, ki objameta telo. Izbirate lahko med bogato ponudbo oblazinjenj, vključno z možnostmi, kot je blago Black Pearl/umetno usnje, usnje Lounge Carbon Black iz MINI Yours ali novo usnje Chester Malt Brown.

MINI Cabrio, 18" Cup Spoke dvobarvna platišča

ŠPORTNA PLATIŠČA.

Bi radi svojega MINI opremili malce bolj športno? Iz dodatne ponudbe opreme izberite dvobarvna 17” lita alu. platišča Propeller Spoke.

Paket John Cooper Works Chili.

Ali želite svoje vozilo MINI narediti še bolj vroče?

Začinjena zunanjost.

Odločite se za različico opreme John Cooper Works Chili, ki prinaša 17'' črna lita alu. platišča John Cooper Works, opremo JCW Aerodynamic Bodykit, ki vključuje odbijače v obliki JCW, lakirane bočne pragove in posebej oblikovan zadnji spojler JCW.

Dirkaški občutek prihaja iz vaše notranjosti.

Dirkajte po ulicah v osupljivim stilu. V notranjosti z opremo John Cooper Works Chili, z volanom John Cooper Works, pedali iz nerjavnega jekla in še mnogimi nabrušenimi podrobnostmi boste povsem neustavljivi.

Vstopite in naj vas navduši.

Vse se začne, ko sedete v svoje opremljeno vozilo MINI s 3 vrati. Vstopne letve nakazujejo užitek v vožnji, ki sledi, športni sedeži v kombinaciji blago/usnje Diamond Carbon Black pa zagotavljajo popoln dirkaški položaj sedenja.

John Cooper Works

Dajte vse od sebe.

Več moči. Več ekskluzivnih izboljšav. In več užitka v vožnji. Modeli vozil MINI John Cooper Works so potomci dirkaških legenda Johna Cooperja in so prav tako navdušujoči danes kot takrat, ko so bili prvaki na dirkališču. Če si želite navdušenja, pa tudi ekskluzivnosti vašega vozila MINI, ste prišli na pravo mesto.

MINi Cabrio

SPOZNAJTE DRUŽINO MINI

MINI Convertible family
MINi Cabrio
Moč
Emisije
g/km CO2 disclaimer
Gorivo
l/100 km disclaimer
Pospešek
s 0-100 km disclaimer
One Od 22.900 €
75 (102)
5 - 5,2, 5.0, 5.2
Cooper Od 25.650 €
100 (136)
4,9 - 5,1, 4.9, 5.1
Cooper D Od 27.050 €
85 (116)
4 - 4,1, 4.0, 4.1
Cooper S Od 30.699,99 €
141 (192)
6 - 6,1, 6.0, 6.1
Cooper SD Od 33.950 €
125 (170)
4,3 - 4,4, 4.3, 4.4
John Cooper Works Convertible Od 37.200 €
170 (231)
6,5, 6.5, 6.5