Poraba in emisije CO₂.

MINI Countryman E : Poraba goriva (kombinirana po WLTP): 0 l/100 km; emisije CO2 (kombinirane po WLTP): 0 g/km | Vozilo je trenutno v fazi predizdelave. Vse slike in podrobnosti, prikazane tukaj, so okvirne in samo za ilustracijo.

MINI Countryman SE All4 : Poraba goriva (kombinirana po WLTP): 0 l/100 km; emisije CO2 (kombinirane po WLTP): 0 g/km | Vozilo je trenutno v fazi predizdelave. Vse slike in podrobnosti, prikazane tukaj, so okvirne in samo za ilustracijo.

MINI Countryman D : Poraba goriva (kombinirana po WLTP): 4,9 - 4,6 l/100 km; emisije CO2 (kombinirane po WLTP): 127 - 120 g/km | Vozilo je trenutno v fazi predizdelave. Vse slike in podrobnosti, prikazane tukaj, so okvirne in samo za ilustracijo.

MINI Countryman S All4 : Poraba goriva (kombinirana po WLTP): 6,9 - 6,5 l/100 km; emisije CO2 (kombinirane po WLTP): 156 - 147 g/km | Vozilo je trenutno v fazi predizdelave. Vse slike in podrobnosti, prikazane tukaj, so okvirne in samo za ilustracijo.

PLATIŠČA IN PNEVMATIKE MINI.

Naše pnevmatike so podvržene strogim postopkom preskušanja, ki zajemajo do 50 različnih meril kakovosti, kar je precej več od predpisanih zahtev enotne uredbe o označevanju pnevmatik, ki velja po vsej Evropi. Tukaj boste našli vse informacije o lastnostih pnevmatik, ki se uporabljajo pri MINI.