SERVISNE STORITVE MINI.

DOBRODOŠLI V DRUŽINI.

Za nas ste del družine. Tako kot družinski člani vedno skrbijo drug za drugega, tudi mi skrbimo za vaš MINI. Ne glede na to, kakšen MINI vozite in ali je še čisto nov, ima za seboj že kar lepo število kilometrov ali pa je popolnoma elektrificiran, imamo pravo servisno rešitev za vas. Pri nas ste vi in vaš MINI vedno dobrodošli. Ker je servis družinska zadeva.

ZAKAJ IZBRATI SERVISNE STORITVE MINI?

Tako kot ste vi in vaš MINI ustvarjeni drug za drugega, je so servisne storitve MINI ustvarjene za vaš MINI. Servisne storitve, kot je MINI Service Inclusive, zagotavljajo, da bodo pred vami le brezskrbni kilometri – ne glede na to, kateri MINI vozite. Ker nihče ne pozna vašega MINI bolje kot naši servisni strokovnjaki. Vedno so vam pripravljeni pomagati pri iskanju prave rešitve za vsako situacijo. Lahko ste prepričani, da bo vaš MINI dobil le najvišji standard servisiranja, vključno z originalnimi nadomestnimi deli MINI, in tako ostal 100-odstotno MINI.
SERVISNE STORITVE MINI

POMLADITE SVOJ MINI.

Ko gre za vaš MINI, popolnoma razumemo vaše zahteve. Zato vam ponujamo široko paleto prilagojenih servisnih storitev, ki izboljšajo edinstven užitek v vožnji z vašim MINI. Poskrbeli bomo, da boste vedno imeli občutek, da nam je mar za vas. Rezervirajte svoj termin še danes in se pridružite družini MINI. Komaj čakamo, da se srečamo.
MINI Service – clubman zapelje v servisno delavnico MINI Service – clubman zapelje v servisno delavnico

MINI SERVICE INCLUSIVE.

V NAŠI DRUŽINI DODATNA SKRB NE STANE VEČ.

To, da bo vedno poskrbljeno za vse, je le ena od mnogih prednosti za vas in vaš MINI, ko postanete del naše družine. Z MINI Service Inclusive se lahko poslovite od nepričakovanih stroškov servisa ter se veselite brezskrbnosti in sproščenosti. Plačajte enkratni pavšalni znesek in za določeno obdobje boste imeli krite vse vključene servisne storitve. Vaš MINI pa bo vedno v najboljših rokah – pri vseh sodelujočih servisnih partnerjih MINI po vsem svetu. V primeru, če želite svojemu MINI privoščiti še več, MINI Service Inclusive Plus poleg vseh vključenih servisnih storitev zajema še zamenjavo obrabnih delov za obdobje, ki ste ga izbrali.
MINI Service – service inclusive MINI Service – service inclusive
MINI Service – servisni tehniki pred clubman MINI Service – servisni tehniki pred clubman

PODALJŠANO JAMSTVO MINI.

V DRUŽINI JE POMEMBNO OSTATI SKUPAJ.

Čar pustolovskega duha je v tem, da nikoli zares ne veste, kakšno vznemirjenje lahko čaka vas in vaš novi MINI na cesti. Ker bi radi, da popolnoma uživate v vsakem skupnem trenutku, je vaše vozilo krito z jamstvom trgovca MINI v prvih 24 mesecih od nakupa. Vemo, da odnosi med MINI in vozniki običajno trajajo dolgo časa, zato lahko ob naročilu svojega novega MINI preprosto podaljšate jamstvo za obdobje do petih let z minimalnim doplačilom. To pomeni, da lahko za morebitno odpravljanje težav poskrbi katerikoli od pooblaščenih servisnih partnerjev MINI po vsem svetu in brez dodatnih stroškov.

MINI Service – podaljšano jamstvo mini MINI Service – podaljšano jamstvo mini