Originalne storitve popravila MINI – kleparsko-ličarska delavnica MINI Originalne storitve popravila MINI – kleparsko-ličarska delavnica MINI

DOBRODOŠLI MED STROKOVNJAKI.

CERTIFICIRANE KLEPARSKO-LIČARSKE DELAVNICE MINI.

Vaš MINI je original – mi pa poskrbimo, da bo takšen tudi ostal.


Se vam je pripetila večja nezgoda ali samo majhna praska na laku? Ste opazili nekaj motečih madežev? Potrebuje vaša notranjost nekaj dodatne nege? No, nekatere pustolovščine lahko gotovo pustijo sledi. Ampak ne skrbite, vaša družina MINI je tukaj zato, da jih odpravi. In ker nikoli ne sklepamo kompromisov glede estetike in varnosti, tudi od vas tega ne pričakujemo. 


Naši strokovnjaki v certificiranih karoserijskih in lakirnih delavnicah MINI poznajo vaš MINI do obisti in ga bodo hitro povrnili v prvotno stanje v skladu z najvišjimi standardi MINI, kar ne prispeva le k ohranjanju vrednosti vašega MINI, ampak tudi k pristnemu užitku v vožnji.

Originalne storitve popravila MINI – kleparsko-ličarska delavnica MINI, menjava koles Originalne storitve popravila MINI – kleparsko-ličarska delavnica MINI, menjava koles

VAŠEMU MINI BOMO POVRNILI SIJAJ.

KLEPARSKO-LIČARSKA POPRAVILA MINI.

Ne glede na to, ali se vam je pripetil manjši udarec ali večja nezgoda, bomo poskrbeli, da boste na cesti spet varni in brezhibnega videza. Vsa popravila izvajamo v skladu z najvišjimi standardi kakovosti, s tehničnim strokovnim znanjem in najsodobnejšimi tehnologijami za popravila, ki zagotavljajo, da bo vaš MINI ostal originalen in ohranil svojo vrednost.
MINI s tremi vrati v barvi Volcanic Orange z žensko veselega razpoloženja, ki sedi v prtljažniku MINI s tremi vrati v barvi Volcanic Orange z žensko veselega razpoloženja, ki sedi v prtljažniku

POSKRBITE, DA VAŠ MINI OSTANE ORIGINALEN.

Z ORIGINALNIMI NADOMESTNIMI DELI MINI.

Originalni nadomestni deli MINI so skrbno razviti, temeljito preizkušeni in izdelani z najbolj izpopolnjenimi postopki. Vsak sestavni del, zasnovan posebej za vašo znamko in model, zagotavlja optimalno prileganje in zmogljivost ter ohranja celovitost vašega MINI, ki pomaga ohranjati njegovo vrednost. Naj bo vaš MINI v najboljši formi – naj bo originalen. Z originalnimi nadomestnimi deli MINI.
MINI s tremi vrati v kovinski barvi Blue utrganega videza MINI s tremi vrati v kovinski barvi Blue utrganega videza

UTRGANA BARVA, NAJBOLJŠA IZBIRA.

CERTIFICIRANE KLEPARSKO-LIČARSKE DELAVNICE MINI.

Našim certificiranim karoserijskim in lakirnim delavnicam MINI lahko zaupate, da bodo popravila vašega MINI potekala v skladu z najvišjimi standardi kakovosti. Naši tehniki bodo vaš MINI v najkrajšem času spravili v vrhunsko formo in nazaj na cesto. Naša okolju prijazna tehnologija ColorSystem ne zagotavlja le rezultata, enakega vašemu prvotnemu laku, temveč tudi prispeva k varovanju okolja. Ko pa gre za zahtevno večbarvno lakiranje, bi bilo bolje, da ne sklepate nobenih kompromisov, saj so naši visokospecializirani in usposobljeni strokovnjaki zavezani k povrnitvi polnega sija vašega MINI.
Originalne storitve popravila MINI – pomoč na cesti MINI 24 ur na dan, 7 dni v tednu Originalne storitve popravila MINI – pomoč na cesti MINI 24 ur na dan, 7 dni v tednu

STE IMELI SLAB DAN?

POMOČ NA CESTI MINI.

Se vaše potovanje ni izteklo tako, kot ste načrtovali? No, pustolovščina včasih terja svoj davek. Vendar vedite, da vam pomoč na cesti MINI stoji ob strani 24 ur na dan vse dni v letu. Ponujamo vam vse potrebne informacije in vam pomagamo nadaljevati pot v čim krajšem času. Naša dežurna telefonska številka vas poveže s široko paleto storitev, vključno z našo mrežo certificiranih karoserijskih in lakirnih delavnic MINI.