Pomoč v primeru okvare. Mobilna asistenca MINI: vaš najboljši sopotnik.

MINI Breakdown Assistance

Ali imate težave? Vedno smo vam na voljo.

Ko ste za volanom svojega vozila MINI, niste nikoli sami. V malo verjetnem primeru, da bi se kar koli zgodilo, ko boste na poti, vas samo telefonski klic loči od hitrega in strokovnega nasveta. Če naši tehniki ne morejo odpraviti okvare vašega vozila MINI na licu mesta, bomo poskrbeli za odvoz vozila do najbližjega trgovca z vozili MINI, kjer bodo hitro spet poskrbeli za vzpostavitev njegovega prvotnega stanja.

Mobilna asistenca MINI: vaš najboljši sopotnik.

Mobilna asistenca MINI - nacionalna dežurna telefonska številka: 080 1038

Mednarodna dežurna telefonska številka: + 43 1 525 03 6305

Ali ste doživeli okvaro vozila?

 • Izklopite motor. Vklopite varnostne utripalke D35 in postavite varnostni trikotnik.
 • Poskrbite, da ste kar najbolj vidni.
 • Pokličite mobilno asistenco MINI: 080 1038
 • Izmenjajte kontaktne podatke s tretjimi osebami.
 • Ne skrbite, poskrbeli bomo, da bo vse v redu z vašim vozilom MINI.
MINI Technicians. MINI Breakdown Hotline
MINI 3-vratni. Pomoč v primeru okvare MINI
Vključeno brezplačno in dejansko povsod po svetu.
 • Nasvet po telefonu naših tehničnih strokovnjakov MINI.
 • Pomoč na cesti 24 ur na dan.
 • Popravilo avtomobila ali vleka do vašega najbližjega servisnega centra MINI.
 • Na voljo komur koli, ki vozi vaše vozilo MINI, četudi to niste vi.
MINI Mobile Care.
MINI Mobile Care. Zagotavljamo vam nadaljevanje potovanja.

MINI Mobile Care je naše dodatno brezplačno kritje za voznike MINI v Evropi. Ponuja vrsto storitev, ki vam pomagajo nadaljevati pot do vašega cilja, tudi v primeru okvare vozila.

 • Povračilo stroškov za taksi do 80 EUR.
 • Plačilo stroškov namestitve, če ste več kot 50 km od doma (do štiri nočitve v hotelu z do 4 zvezdicami).
 • Zagotovljen nadomestni avtomobil, medtem ko je vaše vozilo MINI na popravilu.
Pomoč v primeru okvare MINI

Dodatno, do skupnega zneska 650 EUR.

Želimo, da ste brezskrbno mobilni - brez kakršnih koli motenj. Zato bomo dodatno krili naslednje storitve do skupnega zneska 650 EUR na okvaro. 
 

NADALJEVANJE POTOVANJA ALI POT DOMOV Z VLAKOM ALI LETALOM.

 

Če je potrebno, vam bomo plačali vozovnico za vlak ali letalo do cilja vašega potovanja ali do vašega doma - do zgoraj navedenega največjega skupnega zneska. 

 

PREVZEM IN VRAČILO VAŠEGA VOZILA MINI, ČE STE VEČ KOT 100 KM OD DOMA***

 

Če moramo prevzeti vaše vozilo na kraju okvare, prav tako krijemo stroške do vrednosti 650 EUR. Če predvidevamo, da popravilo vašega vozila MINI traja več kot 3 delovne dni od trenutka, ko vaše vozilo MINI prispe v servisno delavnico, in da je razdalja med vašim domom in mestom, kjer se je zgodila okvara, več kot 100 km. Če se okvara zgodi v tujini, vas povežemo z izbranimi in usposobljenimi partnerji, s katerimi bomo pripeljali vaše vozilo MINI nazaj domov v roku naslednjih 10 delovnih dni (s skupnim prevozom).

 • Additional information
 • Dodatne informacije

  Tukaj boste našli več informacij o pomoči v primeru okvare MINI in splošne pogoje za brezplačno kritje ob nesrečah in okvarah.

  Kaj storiti, če pride do okvare vozila.

  Najprej pokličite dežurno telefonsko številko MINI ob okvarah. 

  Nacionalna dežurna telefonska številka: 080 1038

  Mednarodna dežurna telefonska številka: +43 1 525 03 6305

   

  Morali boste sporočiti podatke o vozilu, svojo natančno lokacijo, vzrok in posledice okvare vozila (če so znane) in telefonsko številko, na kateri ste dosegljivi. Nato pa bo podjetje MINI poskrbelo za preostalo.

   

  Povračilo stroškov.

  Povrnemo vam lahko le stroške, ki so dogovorjeni vnaprej z mobilno asistenco MINI. 

  V večini primerov bomo krili strošek storitev MINI Mobile Care neposredno mi. Če pa bi se zgodilo, da boste te stroške morali kriti sami, vam jih bomo povrnili, kakor hitro bo mogoče. Da bomo lahko to storili, potrebujemo originalne račune za zadevne storitve (npr. vlečna služba), skupaj s kopijo računa za popravilo. 

   

  Stroški, ki ne bodo povrnjeni:

  - Stroški, ki bi nastali pod običajnimi pogoji, npr. stroški za gorivo, cestnine itd.

  - Dodatni stroški namestitve, npr. za obroke in računi za izdelke iz mini bara.

  - Kakršni koli stroški ali izgube, ki so nastali kot neposredna ali posredna posledica okvare vozila, kot je izguba prihodka, stroški odpovedi, neudeležba na sestankih ali dogodkih (npr. neuporabljene vstopnice).

  - Stroški popravil in stroški nadomestnih delov ter dolivanja tekočin.

   

  Cilji potovanj, ki jih krije MINI Mobile Care.

  Regionalno kritje MINI Mobile Care: 

  Albanija, Andora, Avstrija, Belgija, Bosna-Hercegovina, Bolgaria, Hrvaška, Ciper, Češka, Danska, Estonija, Finska, Francija, Nemčija, Velika Britanija, Grčija, Madžarska, Irska, Italija, Latvija, Lihtenštajn, Litva, Makedonija, Malta, Monako, Črna Gora, Nizozemska, Norveška, Poljska, Portugalska, Srbija, Romunija, Slovaška, Slovenija, Španija (vklj. s Kanarskimi otoki), Švedska, Švica, Turčija.

   

  Opredelitev okvare.

  Okvara je nedelovanje/okvara vašega vozila, ki vam preprečuje, da bi nadaljevali z vožnjo.

   

  Upravičenost do storitev MINI Mobile Care.

  Storitve MINI Mobile Care se lahko izvedejo samo v primeru, kadar okvare ni povzročil voznik ali zunanji dejavniki. Izjema: v primeru predrte pnevmatike bomo zagotovili storitve v obsegu, ki je naveden zgoraj. 

   

  Storitve MINI Mobile Care ne veljajo v primeru: 

  - Naročenega servisiranja, odpoklicev izdelkov ali drugih tehničnih postopkov.

  - Nesreče, kraje ali vandalizma in posledične škode

  - Škoda, ki je bila povzročena zaradi namernega ali malomarnega obnašanja

  - Škoda, ki je bila povzročena med drugimi dogodki vožnje ali praktičnih urah za tovrstne dogodke, kjer je cilj doseči največjo možno hitrost vozila

  - Škoda, ki je bila povzročena med nameščanjem nadomestnih delov, ki niso odobreni s strani proizvajalca, oziroma sprememb, ki so izvedene na način, ki ni odobren s strani proizvajalca

  Veljavnost MINI Mobile Care

  MINI Mobile Care pomeni dve leti obsežnih storitev mobilnosti za nove avtomobile, ki so bili registrirani na ali po 1. januarju 2011, v skladu z veljavnimi pogoji jamstva MINI Mobile Care.

   

  Ko vozilo doseže starost treh let, je odvisno od vas, ali boste podaljšali ali obnovili mobilno jamstvo MINI Mobile Care - vse do pet let. Vsakič, ko vam na pooblaščenem servisnem centru MINI izvedejo servis motonega olja, se vaše mobilno jamstvo MINI Mobile Care samodejno podaljša za nadaljnjih 24 mesecev in do največ pet let od datuma prve registracije vozila. Rok za naslednji servis motornega olja določi vaš potovalni računalnik glede na individualni slog vožnje.

   

  Ko vozilo doseže starost šest let od prve registracije, vam vsak servis motornega olja, ki je bil izveden na pooblaščenem servisnem centru MINI, prinese brezplačno pomoč na cesti v okviru mobilne asistence MINI v obdobju 24 mesecev, do celotne življenjske dobe vozila. 

   

  Vsa vozila, ki so bila registrirana po 1. januarju 2011, se lahko po servisu motornega olja ponovno pridružijo MINI Mobile Care. 

  Izvedba vzdrževalnega dela in popravil* v nepooblaščenih servisnih delavnicah ne vpliva na zagotavljanje storitev v okviru mobilnega jamstva MINI Mobile Care. Vse storitve MINI Mobile Care pa so izključene v primeru, da je izguba mobilnosti posledica dejstva, da niso bili upoštevani in izvedeni pregledi in vzdrževalna dela, kot jih je navedel proizvajalec, ali zaradi dejstva, da pregledi, vzdrževalna dela in druga popravila, ki so bila izvedena v nepooblaščeni servisni delavnici, niso bila izvedena v skladu s specifikacijami proizvajalca.  

   

  * Vključno z dodatnim servisom olja, če je to potrebno.