Servis s popolno preglednostjo.

dam Image

Nega za vaše vozilo MINI.

Individualna podpora za vsak kilometer. Pri podjetju MINI imamo jasno nalogo: vi lahku uživate v zabavni vožnji MINI, servisni strokovnjaki MINI pa poskrbijo za to, da bo ta zabava ostala tudi v prihodnje. Strokovnjaki ekipe MINI Service tako postanejo pravi kondicijski trenerji za vaše vozilo MINI. Natančno vedo kaj potrebuje vaše vozilo MINI - in z vašim avtomobilom ravnajo previdno, vse od rešetke hladilnika do zadnjih luči.

 

Nazdravimo prijateljstvu.

Pravo prijateljstvo je treba vzdrževati, ne glede na starost. Naši servisni strokovnjaki bodo poskrbeli, da bo vaše vozilo MINI pripravljeno na vse vrste izzivov in vas nikoli ne bo pustilo na cedilu. Prepričajte se z našimi privlačnimi ponudbami, ki vam jih bodo ponudili naši servisni strokovnjaki - kot na primer zamenjava zavornih oblog ali servis motornega olja MINI. Več informacij boste prejeli pri svojem servisnem partnerju MINI.

 

dam Image

Motorno olje: Pregledano!

Za dolgo življenjsko dobo motorja.

Servis motornega olja MINI vam nudi več kot le menjavo olja. Obsega tudi predhodni pregled npr. zavor in pnevmatik. S servisnim intervalom 30.000 kilometrov ali 2 leti je servis motornega olja BMW prav tako finančno učinkovit in zagotavlja, da ima vaše vozilo MINI dolgo pričakovano življenjsko dobo*.

 

Servis motornega olja MINI vključuje:

  • Menjavo motornega olja z odstranitvijo starega olja.
  • Menjavo oljnega filtra.
  • Ponastavitev servisnega prikaza glede na tovarniško specifikacijo.
  • Delo in material.

   

Naša ponudba: Od 172,00 EUR*

*Ponudba za MINI One R56 (bencinski motor)

dam Image

Zavore: Pregledano!

Nove zavorne obloge - za večjo varnost.

Najboljša zmogljivost motorja potrebuje tudi visoko zmogljive zavore.

Z originalnimi zavorami MINI se lahko zanesete na najkrajše zavorne poti, optimalno varnost in maksimalno upočasnitev v vsakem trenutku.

 

Menjava sprednjih zavornih oblog vključuje:

  • Menjavo zavornih oblog
  • Menjavo senzorja zavorne obloge
  • Čiščenje zavore
  • Ponastavitev servisnega prikaza glede na tovarniško specifikacijo
  • Delovni čas in material

     

Naša ponudba: Od 195,00 EUR*

*Ponudba za MINI One R56 (bencinski motor)

dam Image

Zavorni koluti spredaj

Najboljši material za največjo učinkovitost zavor.

Zavore vozila MINI Cooper S morajo delati močneje kot zavore vozila MINI One. Zato so bili naši zavorni koluti MINI razviti za vsak model vozila posebej. Izdelani so iz visokokakovostnega materiala in se popolnoma ujemajo z zavornimi oblogami MINI.

dam Image

Zamenjava akumulatorja.

Energija za vašo pogonsko enoto.

Originalni akumulatorji MINI zanesljivo zagotavljajo zagonsko energijo, vendar bodo funkcije učinkovitosti (npr. Auto Start Stop) in udobja (npr. klimatizacija na mestu) zanesljivo delovale, le če bodo ob zamenjavi strokovno obdelane.
 

Poseben servis za vaše vozilo MINI.

Dlje kot imate svoje vozilo MINI, bolj boste uživali v značilnem občutku gokarta. Da bo ta užitek ostal tudi v prihodnje, vam ponujamo storitev MINI Service & Care. Ta poseben servisni program bo poskrbel, da bo vaše vozilo MINI v najboljši formi, da se boste lahko zanesli na užitek v vožnji kot prvega dne.

 

 

 

 

 

 

Originalni nadomestni deli MINI in MINI Service: nepremagljivi v smislu vrednosti.

Za vaše vozilo MINI samo najboljše: servis s strani naših usposobljenih servisnih strokovnjakov MINI v kombinaciji s kakovostjo in popolnim ujemanjem naših nadomestnih delov. To zagotavlja, da bo vaše vozilo MINI v dobrem stanju vso svojo življenjsko dobo in ohrani vrednost vašega dragocenega vozila pri ponovni prodaji. Naj ostane vozilo MINI - naj bo pravo.

 

Privlačna fiksna cena za polno jamstvo.

MINI Service & Care ostaja pregledna v vseh pogledih in namenih. Prejmete namreč natančno informacijo o tem, koliko bo stal servis - in to je manj, kot si morda mislite. Prav tako zagotovljeno: 2-letno polno jamstvo za vse originalne nadomestne dele MINI.

 

 

 

 

 

 

 

Pravno obvestilo

* Ponudba vključuje DDV, velja do 31.08.2017 pri vseh trgovcih z vozili MINI. Vsako dodatno delo se obračuna posebej. Pridržana pravica do napak in sprememb.