Izgleda, da MINI, ki ste ga oblikovali, ni bil shranjen. Če se želite vrniti in ga še malo popraviti, ga shranite in mu dodelite ljubkovalno ime, tako da boste lahko nadaljevali tam, kjer ste končali

 

Vaš edinstven MINI Pripravljen za igro.

Vaš MINI – zunanjost Vaš MINI – notranjost

Zahtevajte ponudbo

Rezervirajte testno vožnjo

TRGOVEC MINI

mini 3 vrata
mini 3 vrata
mini 5 vrat
mini 5 vrat
mini cabrio
mini cabrio
mini Clubman
mini Countryman
mini Countryman
jcw _ logo
electric _ logo

PRIHAJA KMALU!

author.product-selector.pdhNotAvailable.disclaimerInfo.text Ta komponenta trenutno ni na voljo. Vendar vas prosimo, da se razgledate naokoli. In kmalu se vrnite, če ne boste našli tistega, kar trenutno iščete.
MINI Clubman | Kavalir na cesti MINI Clubman | Kavalir na cesti

MINI CLUBMAN.

ODPRITE VEČ VRAT.

Dovolite nam, da vam predstavimo najbolj prefinjen, vsestranski in prostoren MINI, ki je bil kdajkoli izdelan. Ko sedite za volanom, novi MINI Clubman odpira dodatna vrata razburljivim novim obzorjem. S petimi sedeži in šestimi vrati vam MINI Clubman omogoča, da na potovanje vzamete veliko vsega. Velikodušen prtljažni prostor razširi svojo prostornino do 1250 litrov, kar vam daje še več prostora za pustolovščine. Medtem pa vam vrhunski pogon na vsa kolesa ALL4 daje popoln nadzor, ki ga potrebujete za vse ceste – zaradi česar je idealen avtomobil za vse razloge in vse letne čase.
Poudarki

UMETNOST VSESTRANSKOSTI.

MINI Clubman MINI Clubman
MINI Clubman – notranjost – kokpit MINI Clubman – notranjost – kokpit

NOTRANJA ZGODBA.

Preprosto elegantno je MINI Clubman popolna simbioza sloga, funkcionalnosti in izumiteljstva. Njegova razgledana notranjost je velikodušno prostorna. Združuje natančno izdelavo s premijskimi materiali in vrhunske tehnologije v kokpitu. Takoj boste občutili izjemno udobje in čudovit občutek ugodja.
MINI Clubman – rdeča in črna – stranski pogled MINI Clubman – rdeča in črna – stranski pogled

ZNAČILEN SLOG.

Samozavestna in estetska zunanjost MINI Clubman združuje osebnost z natančnostjo. Čiste linije in samozavestni obrisi skupaj ustvarjajo subtilno izrazno obliko in pridih nesporne avtoritete. Njegova elegantna silhueta je odlično dopolnjena z atletsko držo in širokimi boki. Prostrane ramenske linije pa vabijo vašo pozornost do značilnih dvokrilnih zadnjih vrat, ki odpirajo neskončne možnosti.
MINI Clubman – zunanjost – pogled od spredaj MINI Clubman – zunanjost – pogled od spredaj

VEČDIMENZIONALNI POGLED.

Vsaka linija in vsaka krivina na MINI Clubman je zasnovana tako, da navdušuje in pritegne. Njegovo neomajno držo izraža nova, privlačna sprednja maska, ki daje MINI Clubman edinstven, poveljujoč videz. Zasnova maske je bila premišljeno preoblikovana. Bolj eleganten oris zdaj še dodatno krepi njegovo karizmatično navzočnost – ne glede na to, ali izberete krom ali novo, izbirno možnost Piano Black. To je poudarjeno z novimi LED-žarometi, ki so prav tako odeti v elegantno barvo Piano Black – in z izvrstnimi LED-lučmi za meglo.
MINI Clubman – povezljivost – kokpit MINI Clubman – povezljivost – kokpit

INTELIGENTNA POVEZLJIVOST.

V središču pozornosti in kot utripajoče srce notranjosti MINI Clubman je sredinska konzola z izjemnim 6,5- ali 8,8-palčnim zaslonom na dotik z visoko ločljivostjo. Ta intuitivni komandni center vam odpira vrata v svet informacij in zabave, ki ga predstavlja MINI Connected. Brezhibno povezovanje z vašimi napravami ponuja uporabo vrste spletnih storitev kot tudi telefonijo, da boste popolnoma brezskrbni v ali zunaj svojega MINI.
Pogled kokpita

VSTOPITE VANJ.

360-STOPINJSKI POGLED 360-STOPINJSKI POGLED
Pregled

FUNKCIJE POD DROBNOGLEDOM.

ZMOGLJIVOST IN OBLIKA
ASISTENCA
INFORMACIJSKO-RAZVEDRILNE VSEBINE
RAZLIČICA OPREME
MINI YOURS
DODATKI
Ključni podatki

NA KRATKO.

5 SEDEŽEV
360 – 1250-LITRSKI PRTLJAŽNIK

Širina kolotečine Cooper: 1800 mm spredaj in zadaj. Vse vrednosti v mm.

Širina kolotečine Cooper: 1800 mm spredaj in zadaj. Vse vrednosti v mm.

Testna vožnja
MINI Clubman MINI Clubman

ODPELJITE SE NA TESTNO VOŽNJO DANES.

Lokator trgovcev
MINI Clubman MINI Clubman

POIŠČI SVOJEGA TRGOVCA Z VOZILI.

mini 3 vrata
mini 3 vrata
mini 5 vrat
mini 5 vrat
mini cabrio
mini cabrio
mini Clubman
mini Countryman
mini Countryman
jcw _ logo
electric _ logo