MINI Countryman – stopnja MINI Countryman – stopnja MINI Countryman – stopnja

NOVI
MINI COUNTRYMAN.

Od 37.700 €

interior-side
5 sedeži s tem modelom 5 sedeži s tem modelom
luggage-l
450 - 1530 litrov prtljažnega prostora 450 - 1530 available litrov prtljažnega prostora
power
163 PS (120 kW) - 300 PS (221 kW) 163 PS (120 kW) - 300 PS (221 kW)
interior-side
5 sedeži s tem modelom 5 sedeži s tem modelom
luggage-l
450 - 1530 litrov prtljažnega prostora 450 - 1530 available litrov prtljažnega prostora
power
163 PS (120 kW) - 300 PS (221 kW) 163 PS (120 kW) - 300 PS (221 kW)

ODKRIJTE PODROBNOSTI

VSI RAZLOGI ZA MINI.

DIMENZIJE

PROSTOR JE BISTVENEGA POMENA.

0

litrov

Prostor je bistvenega pomena. Če zložite naslonjala zadnjih sedežev, deljiva v razmerju 40 : 20 : 40, boste dobili več za svoje načrte z do 1,390 litri nakladalnega prostora, kar je dovolj, da lahko s seboj vzamete skoraj vse.

OGLEJTE SI MOŽNOSTI

KATERA VAM JE PISANA NA KOŽO?

Izberite eno od naših posebej sestavljenih stilskih kolekcij. Nato izberite svojo raven zmogljivosti. Na koncu pa oblikujte model, ki vam je pisan na kožo.

MINI FINANCIAL SERVICES

POSTATI LASTNIK MINI JE ENOSTAVNO.

MINI Countryman – finančne storitve – napovednik

NOVI MINI COUNTRYMAN LAHKO POSTANE VAŠ. PREJ, KOT SI MISLITE.

JOHN COOPER WORKS

Vznemirjenje MINI. S turbopolnilnikom.

Naši inženirji uživajo v izzivih. Stopajo iz svoje cone udobja. MINI John Cooper Works Countryman uteleša bogato dirkaško dediščino, ki sega več kot pet desetletij nazaj. Njegov 2,0-litrski 4-valjni motor s turbopolnilnikom razvije visoko zmogljivost. Ker nikoli ni dovolj.

OGLJIČNI ODTIS VOZILA

OGLJIČNI ODTIS VOZILA MINI.
SPODBUJANJE POMEMBNIH SPREMEMB.

MINI Countryman – različice

ŠE MALO VEČ NAVDIHA?

Novi MINI Countryman ponuja dve razburljivi opciji zmogljivosti in štiri vznemirljive sloge konfiguracije opreme. Vsi so zasnovani tako, da vam pomagajo najti vaš sanjski MINI z veliko užitka v vožnji.

ELEKTRIFICIRAJTE SVOJE PUSTOLOVŠČINE.

Razburljive pustolovščine po novem povzročijo manjši vpliv na okolje. Novi MINI Countryman je zdaj prvič na voljo tudi kot popolnoma električno vozilo. Pokukajte v prihodnost vožnje.

Popolnoma električni MINI Countryman – elektrificirajte svoje pustolovščine
MINI Countryman – teaser – poslovne stranke

IŠČETE SLUŽBENI AVTO?

Prijavite se za program za komercialne stranke MINI in izboljšajte svoje poslovanje s popolnim voznim parkom.

Pogosta vprašanja

Uvršča se med športna terenska vozila MINI ali podkompaktne križance – najmanjši razred SUV-jev s konstrukcijo na okvirju šasije, zasnovan pa je za terensko vožnjo s štirikolesnim pogonom ALL4. Lahko bi rekli, da je MINI Countryman velik mali SUV. Zahvaljujoč kreativni izrabi prostora, ki je tako značilna za MINI, izkoristi vsak centimeter. Visoka streha omogoča veliko prostora za glavo tudi najvišjim voznikom, veliko prostora za noge in široka notranjost pa ponujata prostornost, kjer vsak potnik najde svojo zasebnost. Tudi zadnji del je med največjimi v svojem razredu in udobno sprejme dva visokorasla odrasla potnika, za parom podobne velikosti na prednjih sedežih. Naslonjala zadnjih sedežev je mogoče zlagati, kar omogoča dodaten prtljažni prostor ali prostor za noge, s prostornino do 1.390 litrov. Je praktičen družinski avtomobil premijskega videza, vendar še vedno dovolj trpežen, robusten in vsestranski za resno terensko zabavo.

Štirikolesni pogon ALL4. ALL4 je elektrohidravlični sistem štirikolesnega pogona, ki uporablja elektronsko vodeno hidravlično črpalko, nameščeno na zadnji premi, za porazdelitev navora na prednja in zadnja kolesa. Učinkovito razporeja moč motorja med sprednja in zadnja kolesa v razmerju 50 : 50, vendar po potrebi prerazporedi 100 % moči na sprednja kolesa. To vam omogoča popoln nadzor na vseh cestah v vseh letnih časih.

Oddaljenost od tal ali višina vožnje avtomobila meri najmanjšo razdaljo med spodnjim koncem karoserije (šasije) vozila in cesto. Opredeljuje najnižji del vašega MINI v primerjavi s tlemi. Oddaljenost od tal praznega MINI Countryman znaša 165 mm, kar je optimalno, če boste veliko vozili po neravnih cestah ali naleteli na neenakomerne površine in udarne jame.

Naša paleta elegantnih ali športnih aluminijastih platišč velikosti od 17 do 20 palcev (do 21 palcev kot dodatna oprema) bo bistveno izboljšala vožnjo ter vašemu MINI Countryman podarila drzen in edinstven videz. Preprosto najprej izberite zmogljivost motorja, nato pa prebrskajte izbor ustreznih sezonskih kompletov letnih koles in koles za hladno vreme. Kot splošna velikost se vam bo 16 palcev morda zdela najbolj vsestranska rešitev. Vendar je velikost koles subjektivna, saj je odvisna od vašega okusa pri oblikovanju in vaših prioritet. Za več informacij se posvetujte s svojim izbranim trgovcem z vozili MINI – in morda opravite testno vožnjo ali dve, da boste videli in občutili razliko na lastni koži.

Da, z namestitvijo prtljažnika za kolesa lahko znatno povečate prostor za shranjevanje. Zadnji prtljažnik za kolesa MINI omogoča prevoz več koles. Je lahek in stabilen, s preprosto namestitvijo in funkcijo nagiba, ki omogoča enostaven dostop do prtljažnika.