MINI Service Inclusive. MINI skrbi za vas.

MINI Service. MINI Warranty. Yellow MINI Cooper S
dam Image

MINI Service Inclusive L in XL.

Vaša popolna storitev za neprestano navdušenje v vožnji z vašim vozilom MINI.

S svojim vozilom MINI morate biti deležni samo prijetnih presenečenj. S paketi MINI Service Inclusive pa vam ni treba skrbeti glede nepričakovanih stroškov, ki bi vas lahko doleteli. Odvisno od izbranega paketa, enkratno plačilo obsega vzdrževalna dela in popravila obrabljivih delov v obdobju desetih let in do 200.000 prevoženih kilometrov (kar koli nastopi prej).

 • Ime razdelka
 • Prednosti.
  • Plačajte enkratni znesek namesto cene za vsak servis.
  • Vključuje originalne nadomestne dele MINI in delo.
  • Celotna zgodovina servisov MINI poveča vrednost ponovne prodaje.
  • V celoti prenosljivo v primeru, da prodate svoje vozilo MINI.
  • Storitve so veljavne po vsem svetu.

Naj dobra stvar dobro deluje.

S podaljšanjem jamstva MINI.

Podaljšajte obdobje jamstva 24 mesecev po želji (največ 5 let), zaradi česar boste tudi v prihodnje mirni z nadaljevanjem jamstva MINI.
  

 

Prednosti:

 • Podaljšanje zakonsko določenega obdobja jamstva.
 • Možnost prilagoditve paketov jamstva MINI glede na vaše potrebe z izbiro obdobja trajanja in števila prevoženih kilometrov.
 • S storitvami jamstva MINI lahko izkoristite originalne nadomestne dele MINI, znanje in izkušnje servisnega osebja MINI ter hitro obravnavo - skupaj z vsemi stroški.
 • Paketi podaljšanega jamstva MINI so prenosljivi na naslednjega lastnika - dragocena prodajna prednost, če se boste lahko ločili od svojega vozila MINI.

Ti paketi se lahko zakupijo samo v kombinaciji z enim izmed naših paketov MINI Service Inclusive.

Paketi MINI Service Inclusive podrobno.

MINI Service Inclusive L združuje vse pomembne vzdrževalne storitve MINI v priročnem paketu. MINI Service Inclusive XL k temu doda še najbolj pomembna popravila obrabljivih delov. Toda kar je najpomembnejše: uživajte v značilnem navdušenju nad vožnjo z vozilom MINI z vključenim paketom MINI Service v celotnem obdobju trajanja paketa. - Z zgolj enkratnim plačilom.

 

 

Oglejte si vse prednosti v naslednjem pregledu:

MINI Service Inclusive L in XL.

Vključene storitve. Content table image Content table image
SERVIS MOTORNEGA OLJA / PREGLED.
SERVISNI PREGLED VOZILA.
SERVICE/MENJAVA ZRAČNEGA FILTRA, MIKROFILTRA, VŽIGALNIH SVEČK, ZAVORNE TEKOČINE.
SERVICE/MENJAVA ZRAČNEGA FILTRA, FILTRA ZA GORIVO, MIKROFILTRA.
SERVICE/MENJAVA VŽIGALNIH SVEČK.
SERVICE/MENJAVA ZAVORNE TEKOČINE.
ZAVORNI BLOKI/ZAVORNI KOLUTI SPREDAJ/ZADAJ.
SKLOPKA contenttable.cell.placeholder.text contenttable.cell.placeholder.text

Vse storitve iz MINI Service Inclusive L in XL so izvedene v skladu s servisnimi zahtevami MINI in vključujejo vse originalne nadomestne dele MINI ter delo.

RADODARNOST V XXL FORMATU.

Korak za korakom boste odkrivali obsežnost paketa MINI Care Pack.  Brezplačno ste kot uporabnik paketa MINI Care Pack deležni tudi naslednje ugodnosti: poleg potrebnih vzdrževalnih del ste upravičeni do brezplačne odprave napak na vašem vozilu MINI za obdobje 4 let ali 120.000 prevoženih kilometrov.

skrbite zanj, kot bi skrbeli zase.

Poskrbite, da bo vaš MINI brezhibno deloval. V primeru, ko se na vašem zaslonu pojavi zahteva za servis, na primer, po menjavi motornega olja, enostavno izberite ustrezen servisni termin – brez da bi vas ob tem skrbelo za stroške vzdrževanja.

POPOLNO VZDRŽEVANJE.

Da bi vam zagotovili neprestani užitek v vožnji: če se na zaslonu prikaže potreba po servisu motornega olja, se enostavno dogovorite s svojo lokalno servisno ekipo MINI za termin - ne da bi morali skrbeti glede stroškov.

ALI ŽELITE VEČ?

Popolnoma prilagodljivo glede podaljšanja - ker nič ni za vedno. Zato se lahko vaša paketa MINI Service Inclusive L in XL podaljšata brez kakršnih koli težav.

PRIJETNO PRESENEČENJE.

Rabljeni modeli vozil MINI imajo zelo visoko vrednost ponovne prodaje v svojem razredu vozil. Ta se lahko še poviša z našima paketoma MINI Service Inclusive L in XL, saj so ti paketi certifikat za brezhibno stanje in zmogljivost vašega vozila. Če se boste vi in vaše vozilo MINI kdaj odločila oditi vsak svojo pot, se lahko paket Service Inclusive prenese na naslednjega lastnika, kar pomeni dodatne bonusne točke pri vrednosti ponovne prodaje.

TRAJANJE IN STORITEV.

Če sta določena trajanje in storitev, potem se vaš servisni paket zaključi, ko nastopi eno ali drugo.

UPRAVLJANJE.

MINI Service Inclusive L in XL sta popoln dodatek k nakupu vozila. Obračuni se izvedejo na ločenem računu, zato niso predmet dodatne obdavčitve. Pri nakupu enega izmed naših paketov prejmete certifikat. Obenem se vaši podatki tudi elektronsko shranijo. Paketa MINI Service Inclusive L in XL se lahko zakupita pri vseh trgovcih z vozili MINI v Evropi.

IZKLJUČITEV UGODNOSTI.

Naslednja vzdrževalna dela ali popravila niso vključena v naša paketa Service Inclusive L in XL: 

- Ostanki goriva in umazanije v vodostanu. 

- Poškodbe in praske laka, karoserije in oblog. 

- Poškodbe stekel.

- Hrup zaradi vetra, škripanja, pa tudi vonji.

- Pnevmatike, centriranje koles, poškodbe koles.

- Popravila dodatne opreme, če ta ni oprema MINI in ni naročena ob nakupu novega vozila.

- Popravila, ki so potrebna zaradi lastnika vozila (na primer: poškodba motorja zaradi premalo olja, udeležba na dirkalnih dogodkih itd.).