PREDNOSTI S PRIHODNOSTJO. Malo rabljena vozila z najboljšimi prednostmi.

dam Image dam Image

Veliko razlogov je, da se odločite za rabljeno vozilo MINI NEXT.

Eden izmed teh pa je zagotovo dober občutek. In sicer zato, ker se lahko ob obisku svojega trgovca z vozili MINI zanesete, da je vaše vozilo resnično v najboljšem možnem stanju. Po nakupu pa lahko izkoristite tudi veliko izjemnih storitev MINI.

dam Image dam Image

Vaše prednosti v pregledu.

Nakup rabljenega vozila MINI Next se bo zagotovo izkazal za dobro izbiro. Vozilo je namreč uspešno prestalo najzahtevnejše preglede, preden se mu podeli certifikat MINI Next. Vaše vozilo MINI Next vam omogoča tudi, da izkoristite tudi obsežno ponudbo jamstva in storitev mobilnosti, je zagotovo staro največ 5 let in ima največ 120.000 prevoženih kilometrov.

dam Image

24-mesečno jamstvo rabljenih vozil.

Vozilo, na katerega se lahko zanesete: s svojim novim rabljenim vozilom avtomatsko prejmete enoletno polno jamstvo na vse mehanske in elektronske dele. S tem vam zagotavljamo, da bo trajalo zelo dolgo, preden boste pri svojem rabljenem vozilu s certifikatom MINI NEXT našli kar koli, kar ne bo čisti užitek v vožnji.

dam Image dam Image

360-stopinjski pregled vozila.

Vozila MINI NEXT so izključno na voljo pri sodelujočih trgovcih z vozili MINI NEXT. Naša malo rabljena vozila izpolnjujejo najvišje standarde, saj je na področju optičnih in tehničnih podrobnosti ter notranjosti in zunanjosti vsako vozilo MINI NEXT uspešno prestalo najzahtevnejši pregled vozila in 100-odstotno izpolnjuje vse natančno opredeljene standarde.

dam Image dam Image

Certificirana zgodovina vozila.

Ob nakupu rabljenega vozila želite izvedeti o tem vozilu vse: o prejšnjih lastnikih, storitvah za stranke, kakršnih koli nesrečah in popravilih. Zato ima vsako certificirano rabljeno vozilo podjetja MINI popolno, certificirano zgodovino vozila.

 • Ime razdelka
 • Brez vzdrževanja 6 mesecev / 10.000 prevoženih kilometrov

  V času dostave je vaše vozilo brez stroškov vzdrževanja vsaj 6 mesecev ali 10.000 prevoženih kilometrov, kot je navedeno v servisni knjižici.

 • Leasing in financiranje

  Vaš trgovec z vozili MINI vam bo ponudil privlačne ponudbe leasinga ali financiranja za vsako vozilo MINI NEXT.

 • Testna vožnja

  Vaše vozilo MINI NEXT po vaši izbiri vam je na voljo za testno vožnjo, kadar koli želite.

 • Ponudbe nakupa staro za novo

  Ob nakupu vozila MINI NEXT lahko dodatno izkoristite tudi pravično ponudbo nakupa staro za novo za vaše prejšnje vozilo.