Odobreno vozilo MINI Boljše od vseh.

dam Image

Odkrijte čisti užitek v vožnji z rabljenimi vozili MINI Next, skupaj z dolgoročnim jamstvom. Rabljena vozila prejmejo certifikat MINI Next, šele ko so prestala obsežne vizualne in tehnične preglede s strani naših strokovnjakov: s tem vam zagotavljamo 100-odstotno premijsko kakovost in brezkompromisno zanesljivost. Vsako rabljeno vozilo MINI Next ima vsaj 24-mesečno jamstvo ter omogoča obsežno ponudbo storitev in možnosti financiranja.

dam Image

Pametna alternativa.

Tudi mi imamo standard. Le da je ta višji.

Za nas kakovost ni zgolj obljuba, temveč tudi načelo. Rabljeno vozilo s certifikatom MINI Next je staro največ pet let in ima prevoženih največ 120.000 kilometrov. [Prav tako je prestalo najzahtevnejše preverjanje v okviru našega 360-stopinjskega pregleda vozila.] Samo vozila, ki izpolnjujejo vse natančno določene standarde, so certificirana. Vozila MINI Next so izključno na voljo pri trgovcih z vozili MINI, zato da vam lahko vedno zagotovimo največjo kakovost. Pridite in se prepričajte sami!

dam Image

Kot nova.

Ta vozila MINI so bila deležna prvovrstne obravnave.

Vsako rabljeno vozilo MINI Next je prestalo 360-stopinjski pregled, ki so ga izvedli naši strokovnjaki, da izpolnjuje najvišje standarde. Vendar pa vam, zraven certificirane kakovosti, rabljeno vozilo MINI Next ponuja tudi veliko dodatnih prednosti. Uživajte v obsežnem jamstvu in storitvah mobilnosti, privlačnih modelih financiranja in predvsem: v užitku v vožnji.

dam Image

Pa začnimo.

Naj vaše sanje o vašem vozilu MINI postanejo resničnost. Naši paketi financiranja so popolnoma prilagojeni vašim osebnim potrebam - enostavno izberite, kar potrebujete.

Z vsestranskimi ponudbami MINI Next vam bomo hitro našli avtomobil, ki bo ustrezal vašim lastnim zahtevam.

Izkoristite našo edinstveno izbiro. Vse, kar morate storiti, je, da stopite v neposreden stik s svojim trgovcem z vozili MINI Next, ali pa raziščite nove modele vozil pod ugodnimi pogoji, ki so redno objavljeni tukaj.