MINI Clubman – rdeč in črn – pogled od spredaj MINI Clubman – rdeč in črn – pogled od spredaj

ODPRITE VEČ VRAT NA NOVEM VOZILU MINI CLUBMAN.

Pravijo, da ne moreš imeti vsega. Vendar nas to ne zanima.

Čakanja je konec. Naj vam predstavimo najbolj dovršen, vsestranski – in prostoren – model MINI doslej. Ko ste v njem, novi MINI Clubman odpira več vrat do zanimivih doživetij.

S petimi sedeži in šestimi vrati vas MINI Clubman lahko popelje na dolga potovanja. Velik prtljažni prostor s 1.250 litri prostora omogoča še bolj vsestransko uporabo vozila. Z vrhunskim štirikolesnim pogonom ALL4 All-Wheel Drive ima voznik popoln nadzor na vsaki cesti – in s tem idealno vozilo za vse namene in vse letne čase.
MINI Clubman – rdeč in črn – pogled od zadaj z zadnjimi lučmi v vzorcu britanske zastave Union Jack MINI Clubman – rdeč in črn – pogled od zadaj z zadnjimi lučmi v vzorcu britanske zastave Union Jack

Samozavestna estetska zunanjost.

Drzna zunanjost novega modela MINI Clubman izžareva stil in vrednost kot še nikoli doslej. Kombinacija čistih potez in samozavestnih oblik ustvari subtilno izrazit videz in vzdušje zadržane avtoritete. Nežno podobo vozila idealno dopolnjuje njegova atletska postava in široki boki.

Močne ramenske linije usmerjajo pogled na značilna dvodelna vrata, ki odpirajo nešteto možnosti. Novi LED-žarometi in zadnje luči z vzorcem britanske zastave Union Jack izžarevajo samozavest in stil ob vsaki priložnosti. Z novo privlačno sprednjo masko, barvami zunanjosti, platišči, notranjim oblazinjenjem in površinami še nikoli ni bilo mogoče tako dobro občutiti samozavestne individualnosti.
MINI Clubman – rdeč in črn – v profilu
MINI Clubman – rdeč in črn – šest odprtih vrat iz ptičje perspektive MINI Clubman – rdeč in črn – šest odprtih vrat iz ptičje perspektive

Najpomembnejše je udobje.

S prostorom je novi model MINI Clubman zares radodaren – nudi veliko udobja in prilagodljivo uporabo. V prostorni notranjosti lahko na primer udobno sedi pet odraslih. Hkrati je na voljo velik prtljažni prostor za vse vrste potovanj, ki jih načrtujete.

Notranjost vozila MINI Clubman vabi z elegantnim udobjem in vrhunskimi materiali, kot so razkošni sedeži s prevlekami iz zrnatega usnja. Bogat izbor barv to še dodatno poudari – od klasičnih barv Carbon Black in Malt Brown do Indigo Blue in svetle Satellite Grey – vsaka ustvari edinstveno in značilno vzdušje. Možnost osvetljenih obrob vrat in različnih notranjih površin prinaša prijetne oblikovalske poudarke, ki poskrbijo za pravo vzdušje.
MINI Clubman – notranjost – osvetljene obrobe na vratih
MINI CLUBMAN – notranjost – centralna konzola z zaslonom na dotik

Inteligentna povezljivost.

Na sredini armaturne plošče je centralna konzola, ki je srce notranjosti modela MINI Clubman z izjemnim visoko ločljivim 16,5-cm ali (opcijsko) 22,4-cm zaslonom na dotik. To je intuitivni kontrolni center, ki odpira vrata v svet informacij in zabave prek funkcije MINI Connected. Z vašimi napravami se povsem poveže in omogoča upravljanje spletne navigacije, predvajanje s funkcijo Apple CarPlay, stik z osebnim svetovalcem MINI in uporabo številnih drugih možnosti povezovanja.

Idealen za vsako priložnost.

MINI Clubman v sebi združuje vsestranskost, prostornost, vrhunsko izdelavo in zmogljivost, s katero zagotavlja privlačno vožnjo za vse vaše potrebe. Ob vrhunskih materialih in oblikovalskih podrobnostih z navdihom se lahko voznik prepusti slogu in udobju – kamorkoli se odpravi. Ko boste v njem, si ne boste želeli izstopiti.