MINI Cooper E

Essential Trim

Poudarki sloga.

Prenesite občutek dirkališča na cesto s privlačnimi aluminijastimi platišči in športnimi sedeži, navdihnjenimi z motošportom in prefinjenimi materiali.

VKLJUČENI POUDARKI.

Tukaj je nekaj odličnih funkcij, ki se jih lahko veselite pri svoji izbiri.

VSA OPREMA IN FUNKCIJE, VKLJUČENE V VAŠ MINI.

Paketi na voljo

Želite preizkusiti popolnoma električni MINI Cooper?

Popolnoma električni MINI – napovednik testne vožnje Popolnoma električni MINI – napovednik testne vožnje

Pogosta vprašanja.

Kar zadeva doseg, ga ima popolnoma električni MINI Cooper do 400 km (po WLTP). To je več kot dovolj za večino potovanj, ki si jih lahko zamislite. Gre samo za vprašanje, koliko dosega porabite in kje ga porabite.

Električna vozila uporabljajo sistem, imenovan regenerativno zaviranje. Med postopkom zaviranja sistem prestreže kinetično energijo vozila in jo pretvori v električno energijo, ki učinkovito polni baterijo. To pomaga optimizirati učinkovitost električnega vozila, saj zahteva manjši napor pri pospeševanju. Ko dvignete nogo s pedala za vožnjo, začne vozilo samodejno zavirati, pri čemer lahko uporabite tudi zavorni pedal za dodatno upočasnitev. Zato je to morda lažje in veliko bolj učinkovito.

Če vsak dan prevozite 100 km, lahko potrebno energijo na polnilnici s hitrim polnjenjem DC napolnite v 35 minutah. Polnilnica z izmeničnim tokom (AC) ali domača stenska polnilna postaja vam bo vzela približno 2 uri in 30 minut, navadna gospodinjska vtičnica pa 6 ur.

Da, svoj popolnoma električni MINI Cooper lahko prilagodite svojemu okusu s široko paleto barvnih odtenkov za karoserijo. Prav tako imate možnost, da svoj videz še izboljšate z enim od naših posebnih večbarvnih prelivov strehe. Okoli svojega življenjskega sloga ga lahko z izbiro različnih opcij prilagajate še bolj. Ravni sloga so na primer posebej izbrani opcijski paketi opreme, ki vam omogočajo še dodatno prilagajanje popolnoma električnega MINI Cooper svojemu osebnemu okusu. Slog Essential je standarden. Udobje, športnost ali videz svojega MINI pa lahko močneje poudarite s slogi, kot so Classic, Favoured in JCW.