NOTRANJOST

PREFINJEN NA DOTIK.

Prefinjena izdelava in fino oblikovane podrobnosti opredeljujejo estetiko notranjosti. Vrhunski materiali, napredna tehnologija in ambientalna razpoloženjska razsvetljava skupaj ustvarjajo doživetje vožnje na najvišji ravni. Ko boste enkrat notri, ne boste želeli več izstopiti.

SPOZNAJTE SVOJE MINI EXPERIENCE MODES.

Občutite svoje razpoloženje. MINI Experience Modes vas popeljejo v svet čustvene povezanosti in navdiha za vaše čute. Prebudijo jih. Vsak način sledi lastnemu kreativnemu oblikovanju, ambientalni razsvetljavi in paleti zvokov. Z enim samim ukazom lahko popolnoma spremenite videz in občutek svojega kokpita.

MINI Countryman – notranjost – oled-prikazovalnik

OLED, OLED, OLED IN ŠE ENKRAT OLED.

Srce in osrednja točka vaše armaturne plošče je osupljiv, okrogel OLED-prikazovalnik z upravljanjem na dotik. Uporablja najnaprednejšo OLED-tehnologijo s premerom 240 mm in visokokakovostnim steklom, kar mu daje prepoznaven, minimalističen videz. Služi kot instrumentna plošča, pa tudi kot informacijsko-razvedrilno središče in pomoč na krovu. Njegova okrogla geometrija je svetovna novost.

UŽIVAJTE V NOVI NOTRANJOSTI ALI KAR OSMIH.

Vsakič, ko sedete za volan, lahko poljubno izberete, kakšno vožnjo želite doživeti. Od športne do izjemno učinkovite. Obstaja več MINI Experience Modes, ki ustrezajo vsakemu razpoloženju, in vsak ima svoj prenovljeni, poglobljeni videz, občutek in zvok.
MINI Countryman – notranjost – armaturna plošča
MINI Countryman – notranjost – potniški prostor
MINI Countryman – notranjost – armaturna plošča
MINI Countryman – notranjost – potniški prostor

ELEGANTNO IN TRAJNOSTNO. ZA VAŠE UDOBJE.

S štirimi možnostmi sloga, kot so Essential, Classic, Favoured in JCW Style, izmed katerih lahko izbirate, obstaja oblika MINI, s katero boste izrazili svoj značaj. Vsaka raven opreme vključuje posebne funkcije in prilagojene oblikovne podrobnosti za vse, od armaturne plošče in volana do oblazinjenja sedežev in stropne obloge.

Z novo estetiko tekstilnih izdelkov želimo, da doživite pristen občutek topline in dobrega počutja v svojem MINI. Tkanina je izdelana iz visokokakovostnih recikliranih materialov in pletena s posebno 2D-tehniko. Nudi razkošno tipno izkušnjo, več možnosti oblikovanja in je kot popolno platno za projekcije v različnih razpoloženjih MINI Experience Modes.

MINI Countryman – notranjost – preklopna vrstica

SAMO PREKLOPITE.

Vse, kar potrebujete, je preklop stikala – od parkirne zavore do prestav, MINI Experience Modes in še veliko več. Pet intuitivnih upravljalnih elementov je bilo prenovljenih in preoblikovanih ter so zdaj še lažje dosegljivi, uporabni in bolj zabavni.

OBČUTEK VOŽNJE Z GOKARTOM ZA VOLANOM.

Zabava se začne v trenutku, ko primete volan. Ker smo navdih črpali iz brezčasnega oblikovanja prvotnega Mini, smo ga preoblikovali in nekoliko zmanjšali, da bi vam zagotovil še bolj intenziven, klasično-sodoben občutek vožnje z gokartom MINI. Namesto tretjega kraka ima zdaj eleganten, okrasni trak iz tkanine. Z levo nadzorno ploščo lahko aktivirate sisteme za pomoč vozniku, z desno pa boste intuitivno upravljali razvedrilne in komunikacijske funkcije.

MINI Countryman – notranjost – volan
MINI Countryman – notranjost – obloga vrat

USTVARJANJE INOVATIVNIH POTI Z NOVIMI MATERIALI.

MINI vzpostavlja popolnoma novo estetiko z uporabo tekstila. Novi material, ki ga uporabljamo na armaturni plošči in oblogah na vratih, ustvarja izjemno udobno vzdušje. Tkanina je visokokakovostna in enostavna za čiščenje. Ponuja razkošno tipno izkušnjo, več možnosti oblikovanja in je kot popolno platno za prikazovanje razburljivih projekcij v različnih razpoloženjih MINI Experience Modes. Hkrati bomo še naprej raziskovali nove načine za razvoj materialov, ki izpolnjujejo zahtevne kriterije glede občutka, videza in odpornosti proti obrabi.