MINI Countryman C

Classic Trim

Poudarki sloga.

Prenesite občutek dirkališča na cesto s privlačnimi aluminijastimi platišči in športnimi sedeži, navdihnjenimi z motošportom in prefinjenimi materiali.

VKLJUČENI POUDARKI.

Tukaj je nekaj odličnih funkcij, ki se jih lahko veselite pri svoji izbiri.

MINI Countryman C MINI Experience Modes
MINI Countryman C Driving Assistant
MINI Countryman C Ogrevan volan
MINI Countryman C Ogrevana prednja sedeža
MINI Countryman C Alarmna naprava
MINI Countryman C MINI Experience Modes

MINI Experience Modes

Potopite se v prepričljivo orkestracijo svetlobe in zvoka. Izbirajte med največ osmimi načini MINI Experience Modes in spremenite svoj notranji prostor v novo čutno izkušnjo. Vsak način ima lastno ustvarjalno zasnovo, barvo, dinamično ozadje in zvočno paleto. Pritisnite stikalo v preklopni vrstici in prilagodite vzdušje svojemu razpoloženju. Core, Go-kart in Green so na voljo standardno, štirje opcijski načini – Personal, Timeless, Vivid in Balance – pa vam nudijo še več možnosti, da vidite, slišite in občutite svoje razpoloženje v kokpitu. Opcijski svetlobni projektor na zadnji strani MINI Interaction Unit osvetli celotno armaturno ploščo v barvah in vzorcih, ki se ujemajo z izbranim Experience Mode. Opcijski projektor Head-Up se prav tako prilagodi načinu, ki ste ga izbrali.

MINI Countryman C Driving Assistant

Driving Assistant

Kot da bi imeli dodaten par oči. Driving Assistant, ki temelji na kameri in radarskih senzorjih, vas pri hitrosti 20 km/h ali več opozarja na vozila v mrtvem kotu in po potrebi aktivno podpira usmerjanje vašega MINI nazaj na vozni pas. Poleg tega pomaga zaznavati prečni promet za vami, ko vozite vzvratno s svojim MINI. Prav tako pomaga preprečevati trke v zadek, na primer z opozarjanjem voznikov, ki se približujejo od zadaj z nezmanjšano hitrostjo, tako da aktivira varnostne utripalke vašega MINI. Nazadnje, a nič manj pomembno, pa vas opozori tudi med odpiranjem vrat, da bi izstopili iz svojega MINI, če obstaja nevarnost trka s prometom, ki se približuje od zadaj, na primer kolesarjem. Upoštevajte, da sistemi, ki jih vsebuje ta opcija, zagotavljajo pomoč le znotraj natančno določenih mejnih vrednosti. Vozniki še vedno prevzemajo končno odgovornost, da prilagodijo svojo vožnjo glede na prometne razmere. Na voljo je v skladu s predpisi posamezne države.

MINI Countryman C Ogrevan volan

Ogrevan volan

Je hladneje, kot si morda mislite. Ogrevanje volana v zelo kratkem času doseže udobno temperaturo volanskega obroča. Tako bodo v zimskih mesecih vaše roke med vožnjo na toplem, vaša dnevna vožnja na delo ali drugo opravilo v cestnem prometu pa bo veliko prijetnejša izkušnja.

MINI Countryman C Ogrevana prednja sedeža

Ogrevana prednja sedeža

Toplo in udobno vzdušje ne more biti boljše. Opcijsko ogrevanje sedežev v vašem MINI hitro ogreje prednja sedeža na prijetno temperaturo, ki jo lahko prilagodite na tri stopnje, da se ogrejete in sprostite, ko je zunaj mrzlo. Funkcija ogreva sedežno blazino in celotno kontaktno površino naslonjala, da zagotovi celovito udobje. Poleg tega lahko toploto razporedite po želji, preprosto s pomočjo nadzornega prikazovalnika.

MINI Countryman C Alarmna naprava

Alarmna naprava

Uživajte v dodatni zaščiti pred krajo in večji brezskrbnosti, če bi kdo poskušal vlomiti v vaš MINI ali ga odtujiti. Ta alarmna naprava se odziva na spremembe položaja in vibracije, tako da sproži opozorilni zvok in vklopi varnostne utripalke. Lučka na notranjem ogledalu kaže, da je sistem aktiviran.

VSA OPREMA IN FUNKCIJE, VKLJUČENE V VAŠ MINI.

Paketi na voljo

Želite preizkusiti MINI Countryman?

MINI Countryman – napovednik testne vožnje MINI Countryman – napovednik testne vožnje

Pogosta vprašanja.

Uvršča se med športna terenska vozila MINI ali podkompaktne križance – najmanjši razred SUV-jev s konstrukcijo na okvirju šasije, zasnovan pa je za terensko vožnjo s štirikolesnim pogonom ALL4. Lahko bi rekli, da je MINI Countryman velik mali SUV. Zahvaljujoč kreativni izrabi prostora, ki je tako značilna za MINI, izkoristi vsak centimeter. Visoka streha omogoča veliko prostora za glavo tudi najvišjim voznikom, veliko prostora za noge in široka notranjost pa ponujata prostornost, kjer vsak potnik najde svojo zasebnost. Tudi zadnji del je med največjimi v svojem razredu in udobno sprejme dva visokorasla odrasla potnika, za parom podobne velikosti na prednjih sedežih. Naslonjala zadnjih sedežev je mogoče zlagati, kar omogoča dodaten prtljažni prostor ali prostor za noge, s prostornino do 1.390 litrov. Je praktičen družinski avtomobil premijskega videza, vendar še vedno dovolj trpežen, robusten in vsestranski za resno terensko zabavo.

Štirikolesni pogon ALL4. ALL4 je elektrohidravlični sistem štirikolesnega pogona, ki uporablja elektronsko vodeno hidravlično črpalko, nameščeno na zadnji premi, za porazdelitev navora na prednja in zadnja kolesa. Učinkovito razporeja moč motorja med sprednja in zadnja kolesa v razmerju 50 : 50, vendar po potrebi prerazporedi 100 % moči na sprednja kolesa. To vam omogoča popoln nadzor na vseh cestah v vseh letnih časih.

Oddaljenost od tal ali višina vožnje avtomobila meri najmanjšo razdaljo med spodnjim koncem karoserije (šasije) vozila in cesto. Opredeljuje najnižji del vašega MINI v primerjavi s tlemi. Oddaljenost od tal praznega MINI Countryman znaša 165 mm, kar je optimalno, če boste veliko vozili po neravnih cestah ali naleteli na neenakomerne površine in udarne jame.

Naša paleta elegantnih ali športnih aluminijastih platišč velikosti od 17 do 20 palcev (do 21 palcev kot dodatna oprema) bo bistveno izboljšala vožnjo ter vašemu MINI Countryman podarila drzen in edinstven videz. Preprosto najprej izberite zmogljivost motorja, nato pa prebrskajte izbor ustreznih sezonskih kompletov letnih koles in koles za hladno vreme. Kot splošna velikost se vam bo 16 palcev morda zdela najbolj vsestranska rešitev. Vendar je velikost koles subjektivna, saj je odvisna od vašega okusa pri oblikovanju in vaših prioritet. Za več informacij se posvetujte s svojim izbranim trgovcem z vozili MINI – in morda opravite testno vožnjo ali dve, da boste videli in občutili razliko na lastni koži.

Da, z namestitvijo prtljažnika za kolesa lahko znatno povečate prostor za shranjevanje. Zadnji prtljažnik za kolesa MINI omogoča prevoz več koles. Je lahek in stabilen, s preprosto namestitvijo in funkcijo nagiba, ki omogoča enostaven dostop do prtljažnika.