DIGITALNA IZKUŠNJA

DIGITALNI KVANTNI PRESKOK.

Razvajajte svoje čute in uživajte v igri svetlobe, zvoka in občutkov, ki so optimizirani, da se ujemajo z vašim razpoloženjem. Vsako potovanje spremenite v nepozabno digitalno izkušnjo. Dobrodošli v interaktivni prihodnosti MINI.
MINI Countryman – digitalna izkušnja – operacijski sistem

Novi operacijski sistem MINI Operating System 9 prinaša povsem novo intuitivno uporabniško izkušnjo ter vam omogoča še boljšo povezljivost in več nadzora na vsakem potovanju. Optimiziran je za interakcijo z izjemnim OLED-prikazovalnikom z upravljanjem na dotik in asistentom MINI Intelligent Personal Assistant prek vaših glasovnih ukazov, tako da boste zdaj uživali v še bolj inteligentni prilagodljivosti in pozitivnih čustvih kot kdajkoli prej. 

VSAKIČ VOZITE DRUG MINI. UŽIVAJTE V NOVI NOTRANJOSTI ALI KAR OSMIH.

Ustvarite edinstveno, večsenzorno izkušnjo zase in za svoje potnike. Potopite se v različne izjemne svetove v notranjosti MINI Countryman. Vsak način sledi lastnemu kreativnemu oblikovanju. Pri načinu Personal lahko z aplikacijo MINI celo izberete svoje slike iz galerije pametnega telefona za ozadje prikazovalnika MINI Interaction Unit. Barve ambientalne razsvetljave se bodo samodejno prilagodile slikam, ki jih izberete. Razvajajte se in oživite notranjost.

VAŠ OSEBNI ASISTENT V VOZILU MINI.

MINI Countryman – digitalna izkušnja – spike

MINI INTELLIGENT PERSONAL ASSISTANT – VIZUALNO V SPREMSTVU MINI.

Polnopravni glasovni asistent je prvič našel pot v kokpit modelov MINI. MINI Intelligent Personal Assistant lahko aktivirate z izrekom "Hej MINI" ali s pritiskom gumba za glasovne ukaze na volanu. Glasovno nadzorovana interakcija se na okroglem OLED-prikazovalniku prikaže kot animacija z grafičnimi elementi, tipografijo in avatarjem. Kar zadeva prikaz, lahko vozniki izbirajo med "MINI" – stilizirano podobo MINI – in novim digitalnim asistentom MINI, ki smo ga poimenovali "Spike". 

MINI Intelligent Personal Assistant upravlja ključne funkcije vašega MINI, kot je navigacija, telefonija, radio ali nadzor temperature. Morda imate kakšno vprašanje o svoji poti. Vremenu. Ali pa imate posebno željo. Četudi gre le za kratek klepet ali želite slišati šalo.

PRIPRAVLJENI ZA POVEZAVO.

Vožnja je preprosta, ko imate digitalnega spremljevalca in dostop do številnih inteligentnih funkcij povezave, ki so standardno vključene, brez dodatnih stroškov, in ponujajo udobje, varnost in brezhibno povezljivost. Če pa želite svoj MINI opremiti z dodatnimi digitalnimi storitvami, jih lahko kadar koli nadgradite.

Želite več povezljivosti?

V kombinaciji z opcijskim paketom MINI Connected imate dostop do vedno večjega nabora praktičnih funkcij in zabavnih aplikacij, vključno z možnostmi za igranje iger, predvajanje glasbe in pretakanje videoposnetkov.

Zdaj se lahko veselite tudi igranja iger avtomobilu, kar je edinstvena možnost v avtomobilski industriji. Vozniki in potniki lahko igrajo tako imenovane priložnostne igre v aplikaciji AirConsole, ko vozilo miruje.

Aplikacije za pretakanje glasbe, kot sta Spotify in Amazon Music, so prilagojene operacijskemu sistemu MINI Operating System 9, tako da se popolnoma vključijo v okrogli prikazovalnik MINI Interaction Unit, kar strankam MINI omogoča uživanje v intuitivnem in vizualno privlačnem doživetju pretakanja glasbe.

Apple CarPlay in Android Auto sta tudi na voljo v MINI Operating System 9 za brezžično povezljivost s pametnim telefonom. Pomembne informacije se poleg prikaza na MINI Interaction Unit lahko projicirajo tudi neposredno v voznikovo vidno polje prek opcijskega projektorja Head-Up.

MINI Countryman – digitalno doživetje – stranski pogled

NADGRADITE SVOJ MINI KADARKOLI.

Zahvaljujoč opciji MINI Remote Software Upgrades lahko zdaj prilagodljivo naročite dodatne funkcije in pakete povezljivosti s sklenitvijo naročnine, potem ko ste že kupili svoj novi MINI. Če imate nameščeno ustrezno strojno opremo, lahko v svojem MINI izkusite tudi druge odlične digitalne premijske funkcije, kot so Driving Assistant Plus, asistent za dolge luči in daljinski zagon motorja. Možnosti in vsebina nadgradnje se lahko razlikujejo glede na državo ter model, opremo in stanje vozila. 

Remote Software Upgrade.

Naj bo vaš MINI vedno posodobljen.

Prejeli boste brezplačne posodobitve in izboljšave programske opreme za svoj MINI prek brezžične povezave. Odvisno od države ter modela, opreme in stanja vozila pa boste morda celo upravičeni do brezplačnih dodatnih novih funkcij ali funkcionalnih izboljšav.